2777
2789

اگه قرص چ قرصی ؟یا چ غذای....تو چ مدت

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص فرفروت میخورم

ب کمپلکس میخورم

امپول فرنجکت زدم

مویز میخورم

خرما میخورم

آب انار میخورم

صبونه بزرک و عسل و کنجد و پودر گردو میخورم 

تو یه ماه حالم بهتر شده 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

قرص که باید بری دکتر تجویز کنه

اما انبه خییییییییلی خوبه،شیره انگور شیره خرما و شیره توت رو مخلوط کن صبح ناشتا دو قاشق بریز تو آب ولرم سر بکش

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

قرص فرفروت میخورمب کمپلکس میخورمامپول فرنجکت زدممویز میخورمخرما میخورمآب انار میخورمصبونه بزرک و عسل ...

میشه میگی عددش چند بود چند شد؟همه رو در طول روز میخوردی؟

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
میشه میگی عددش چند بود چند شد؟همه رو در طول روز میخوردی؟

عدد نمیدونم ولی من پاهام بدجور درد میکرد یخ شده بود ضعف داشتم الان دیگه خوب شدم

بله در طول روز میخورم 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

کم خونی با هیچ ماده غدایی رفع نمیشه فقط دارو

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

جگر 

گوشت قرمز 

گوشت ران بوقلمون 

عدس 

شیره انگور 

پسته 

اسفناج 

قرص آهن خارجی همیشه میخورم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹