2777
2789

یه زنی گفته دلم میخواد این پسرت یعنی شوهرمن

دامادم میبود

بعد گفت گفته زن خودش خوبیه بهش میاد؟ 

از اونروز اعصابم خرابه، ما 12 ساله عروسی کردیم

چرا این حرفو زد میتونست مادرشوهرم نگه این حرفو، تازه شوهرم تو ماشبن پرسید نگفت کی بود

حالا من چندتا برادرشوهر دیگه دارم همه هم خوشتیپ، ولی زن اونا فامیل خودش میشن

حرصم گرفت گفتم چون من غریبه ام اینطور گفته وگرنه کم داداش و برادرزاده خوشتیپ نداری

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میکه هیچ بیشعوری نمیاد همچی حرفی بزنهههددختر خودشو بی ارزش کنههه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

شاید مادرشوهرت توهم زده

مادرشوهر منم هر کی بهش سلام میکرد میگفت این میدونه من پسر دارم احترام میزاره تا دخترش رو بگیرم😑😑😑😑😑

کلا توهمیه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ب مادرش شوهرت میگفتی ک ن اینطور باید جوابش میدادی دیگه دیر گفتی صاحاب داره اون دیگه 🤣🤣

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خواسته تو رو اذیت کنه وگرنه به نظرم هیچ زنی این حرفو نزده

تو ام اصلا بهش فکر نکن و دیگه به روت هم نیار چون اینکه بفهمه موفق شده بیشتر خوشحال میشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
دروغ میکه هیچ بیشعوری نمیاد همچی حرفی بزنهههددختر خودشو بی ارزش کنههه

چرا ولا هستن 

عمو زن برادرم بارها جلوی ما و برادرزاده ش ک میشه عروسمون گفته بارها ک ای کاش فلانی (برادرم )دامادش بوده😅😅

حتی اگه برادرم ب عنوان زن دوم بخواد قبول میکنن باورت میشه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شاید مادرشوهرت توهم زدهمادرشوهر منم هر کی بهش سلام میکرد میگفت این میدونه من پسر دارم احترام میزاره ...

مادرشوهر من 4تا پسر داره همه هم بور و خوشتیپ چشم رنگی، اونوقت هرجا میشینه پیش این زنا شوهر منو نشون میده میگه این پسرمه، خخخخ انگار همین یه پسر داره

تمام بدبختی و کار و پول و مشکلاتش مال شوهر منه

چرا ولا هستن عمو زن برادرم بارها جلوی ما و برادرزاده ش ک میشه عروسمون گفته بارها ک ای کاش فلانی (برا ...

بنظرت چه جوابی میدادم خوب بود؟ دارم حرص میخورم بدجور، فقط گفتم فدام بشه چشم نداره زندگیمو ببینه اون کس، گفتم حتما خودش اتیش گرفته برای شوهرم

چرا ولا هستن عمو زن برادرم بارها جلوی ما و برادرزاده ش ک میشه عروسمون گفته بارها ک ای کاش فلانی (برا ...

وای یاخدا 😐😐 خب ی جوری تند میشدی بامادرشوهرت ک دیگ تکرارنکنه شوارتم هوایی ش فک کنه دختر براش ریخته ازت سرد ش 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بنظرت چه جوابی میدادم خوب بود؟ دارم حرص میخورم بدجور، فقط گفتم فدام بشه چشم نداره زندگیمو ببینه اون ...

ن نگو اتیش گرفته براشوهرمم شوهرتم هوایی میش