2777
2789
عنوان

پیرهن دوست پسر

450 بازدید | 40 پست

یکی از دوستام پیرهن دوست پسرشو شبا می‌داشت کنارش می‌خوابید تازه ۱ ماه آشنا شده بودن😅😂

بنظرتون من خیلی سفتم که حتی لمس رو تو یه ماه قبول ندارم یا اینکه مردم خیلی شل شدن😂😂😂😂🤔

مردم ک کلا شل شدن

ولی بهرحاال.. 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش آنقدر زود دل نبندن

من نظر شخصی خودم اینه تاچ شدن حتی دست دادن تو دوره آشنایی خوب نیست 

حالا اوکی شدین و آشنا شدین خواستین ادامه بدین فقط دست دادن بمنظور سلام و خداحافظی

بوس و ماچ اینا کلا ممنوع

😕😕😕😕من ترجیح میدم عروسکامو بغل کنم

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

والا من تیشرتش اوردپ براخودم ک شب کنارم باشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
کاش آنقدر زود دل نبندنمن نظر شخصی خودم اینه تاچ شدن حتی دست دادن تو دوره آشنایی خوب نیست حالا اوکی ش ...

بخدادست دادن هم مرداجنبه وظرفیتش روندارن

میبیتی بهشون لبخندمیزنی یامیخندی فک میکنن عاشقشون شدی😐وبندوآب دادی

کلانمیدونم چراانقدمراای ایرانی عقده ای باراومدن البته بعضی هاشون

اینجافقط اخساس داشتن مخصوصاشهوت برای آقاخوبه😐😐😐