2777
2789
عنوان

پیرهن دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیرهن بو کردن اینا بچه بازیه واقعا 

ولی خب تا لمسی در حد دست گرفتن و بغل اینا نباشه حسی به وجود نمیاد و رابطه بی معنی میشه 

رابطه یعنی همینا دیگه 

عهد بوق نیس که طرف ندیده بیاد زن بگیره 

برامن برعکس بود اون لباس منو گرفته بود و شبا باهاش میخوابید زودم این اتفاق افتاد حدود دوماه تورابطه بودیم ولی رابطمون تو تایم کم خیلی عمیق بود

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

پیرهن بو کردن اینا بچه بازیه واقعا ولی خب تا لمسی در حد دست گرفتن و بغل اینا نباشه حسی به وجود نمیاد ...

ماه های اول برای وقت گذاشتن برای درک متقابل و روحیات همدیگه است 

نه تست بدنی 

پیرهن بو کردن اینا بچه بازیه واقعا ولی خب تا لمسی در حد دست گرفتن و بغل اینا نباشه حسی به وجود نمیاد ...

جدی تا لمس نباشه، حس نمیاد؟ 

یه مورد دیدم دختر پسر هردو پزشکین، پسره شب و روز کارش گریه اس ک دختر جواب چتاشو بده.. بدون لمس براش میمیره

یا یکی دیگه دختره رو میخاست ندادن بهش عروسش کردن.. اینقد منتظر موند بعد طلاق دختره رفت گرفتش

این که چیزی نیست دوست من با پ‍‌س‍‌رای زیادی ول بود تازه یه بار رفتن ش‍‌م‍‌ال تو وی‍‌ل‍‌ا با پسرا اخر سر هم یه پسر متین و ساده نصیبش شد و ازدواج کردن نمیدونم شانس داشت یا دع‍‌ا گرفت ب‍‌خ‍‌ت‍‌ش باز شد

جدی تا لمس نباشه، حس نمیاد؟ یه مورد دیدم دختر پسر هردو پزشکین، پسره شب و روز کارش گریه اس ک دختر جوا ...

نه که کلا خودتو در اختیار پسره بزاری 

منظورم این نیست 

در حد بغل عادی و دست گرفتن اینا 

دیگه رابطه شامل اینه وگرنه چه رابطه ای مستقیم به طرف میگی بیا خواستگاری