2777
2789
عنوان

باشگاه چقد گرون شدههههه🫠🫠🫠

554 بازدید | 48 پست

حالا نمیدونم اینجا گرون بود یا کلا اینجوریه 

من دیروز تی ار ایکس ثبت نام کردم دو میلیون و پونصدددد برا هشت جلسه یک ساعته 

یا بدنسازی ۴ میلیون هشت جلسه 

پی ای پی هشت تومن هشت جلسه 

واقعا خیلی زور اومد بهم 

شما ها که میرین قیمتا اینجوریه یا اینجا گرونه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر زیاد

من برنامه ام۵۰۰

شهریه خود باشگاه۴۰۰

جمعا ۹۰۰ دادم برای یکماهم

هرچقدر هم بخوام میتونم استفاده کنم ولی سه روز در هفته میرم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من فیتینس میرم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مربی خصوصی 

۱۲ جلسه ۱۵۰۰ 

قبلا از یه باشگاهی پرسیدم ۱۲ جلسه با مربی ۵ تومن چرا اینجوری بود؟چون خانم باکلاسای شهرمچن برای پز دادن بیشتر میگفتن میریم فلان باشگاه 😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اومدم بگم آره اینجا هم خیلی گرونه و از این حرفا ولی قیمتاتو دیدم خزون شدممم

اینا چیهههه

من بدنسازی می‌رفتم ماهی ۵۰۰.

الان ۷۰۰ شده ۴ جلسه در هر هفته.

البته که من شهرستانم

لایک کنید. حال می‌ده