2777
2789

من خریدم ۳۶۰

وحشتناکه

الکی خریدم انگار

اصلا نمیشه ازش استفاده کرد

س بار زدم هربار پهلوها و شکمم

کبود شد تا ی ماه درد داشتم

و کبودی

دیگه نزدم

سبکتر بگیر

من عاجدار گرفتم

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم ۳۶۰وحشتناکهالکی خریدم انگاراصلا نمیشه ازش استفاده کردس بار زدم هربار پهلوها و شکممکبود شد ت ...

اگه ادامه میدادی بدنت عادت نمی‌کرد؟  

آخه من بدنسازی هم میرم بعد جلسات ماه اول دوم بدن درد داشتم بدنم دیگه عادت کرده ورزیده شده

اگه ادامه میدادی بدنت عادت نمی‌کرد؟ آخه من بدنسازی هم میرم بعد جلسات ماه اول دوم بدن درد داشتم بدنم ...

اصلا دیگه نمیتونستم بزنم تا ی ماه کبود

میزدم خون گریه میکردما

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

من سال‌هاس میزنم

تا شکمم یکم میاد جلو سریع میزنم و آب میشه

مارک تن زیپ 

فقط از اونا که دایره داره نگیرید سنگین و برای آب کردن نیستن

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

من ک ی ماه زدم هیچ تاثیری نداشت 

از این خیلی سنگینا داشتم بلد هم بودم کامل میزدم اصلا نمیوفتاد از کمرم فقط کبودی داشت برام هرکی شکممو میدید رحمش میومد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من از اون سنگیناش رو دارم

اولش اذیت میکنه و درد و کبودی داره ولی اگه مداوم بزنی بهش عادت میکنی و‌دیگه کبود نمیشه

اگه یه مدت ول کنی و دوباره بزنی باز اون درده میاد سراغت

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.