2777
2789
عنوان

ترکا بیان یه جمله میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست
جمله قشنگی نیست تعجب کردم

آره قشنگ نیست عزیزم 

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جمله قشنگی نیست تعجب کردم

یه دوست ترک دارم دامادشون فوت شده اینو گفت براش چاپ کنم منم بلد نبودم برا این پرسیدم همین جملرو گفت

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
@jnjnjnjn‍ ایشون تورک هستن😁

مرسی گلی 😍😁

گویا گفتن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

سن جوی لرین چی دین چی جویه جتدین من راضیدیم بیلنن آلاه راضی اولسون

۹۹ درصد ترک های ایران نمیدونن جوی چیه والا وقتی میگن جمله ای را به ترکی بگید معمولا ترکی معیار در نظر گرفته میشه نه ترکی مناطق مراغه و عجبشیر و میاندوآب 😆😆

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

از اونجایی که ریشه کلمه آسمان خودش ترکی و از فعل آسیلماق هست میشه هم آسمان گفت هم گوی که به نظرم آسمان بهتره 

ترجمه بهتری برای جملت این میشه :‌

سن آسمانانیدین کی آسمانا اوچدین ، من سنن رازی تانری دا سنن راضی بولسون

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

۹۹ درصد ترک های ایران نمیدونن جوی چیه والا وقتی میگن جمله ای را به ترکی بگید معمولا ترکی معیار در نظ ...

جوی همون گوی(آسمان) هستش منتهی من برای اینکه تلفظ صحیحش رو هم بدونن با ج نوشتم وگرنه ما ترکا که کلمه ای که ج داره رو با گ تلفظ نمیکنیم کلمه هایی مثل گلدین و این چیزا در واقع جلدین هست ولی چون فارس هایی که میخواستن ترکی یاد بگیرن خودشونم بکشن نمیتونن "ج" ترکا رو تلفظ کنن برای راحتی تلفظ میگن "گ"من خودم ترک تبریزم

جوی همون گوی(آسمان) هستش منتهی من برای اینکه تلفظ صحیحش رو هم بدونن با ج نوشتم وگرنه ما ترکا که کلمه ...

این فقط تو لهجه ی سه چهارتا شهره مراغه عجبشیر ملکان میاندوآب هست که نزدیک به هم هستن جای دیگه بگی نمیدونن منظورت چیه اتفاقا تو ترکی ج با گ تفظ متفاوت و درستی داره چرا مثلا ما میگیم گورماخ با جیران گ و ج یک جور تلفظ میشه؟ عجب !‌

اهل کدوم منطقه تبریزی ؟

این فقط تو لهجه ی سه چهارتا شهره مراغه عجبشیر ملکان میاندوآب هست که نزدیک به هم هستن جای دیگه بگی نم ...

آخه ما که ج رو به صورت کامل تلفظ نمیکنیم اون ج که ترکا میگن ترکیب ج و گ هست نه کاملا گ هستش نه کاملا ج هستش یچیزی بینشه
منطقه 3 منظریه

آخه ما که ج رو به صورت کامل تلفظ نمیکنیم اون ج که ترکا میگن ترکیب ج و گ هست نه کاملا گ هستش نه کاملا ...

عزیزم شما اگر در منظریه هم ساکن باشید احتمالا اصالتا مال مراغه عجبشیر ملکان هستید چون لهجه برای اونجاست همه کسایی که اونجا زندگی میکنن توی چت یا نوشتار به جای گ مینویسن ج 

درحالیکه تو تبریز اصلا محاله کسی گ رو ج بنویسه شاید تو یک کلمه اشتباه تایپی بنویسه ولی شما که تاکید میکنی ج مینویسیم پس شما لهجتون برای اون مناطق هست

مثلا گلماخ رو مینویسن جلماخ یا گل بورا را مینویسن جل بویا

بلاخره من هفت جد و ابادم تبریزی هست میشناسم عزیز

موفق باشید

عزیزم شما اگر در منظریه هم ساکن باشید احتمالا اصالتا مال مراغه عجبشیر ملکان هستید چون لهجه برای اونج ...

اگه پیام قبلیم رو درست بخونی نوشته بودم برای اینکه ایشون تلفظ درستشو بدونه ج نوشتم نگفتم که من تو چت کلا با ج مینویسم 

عزیزم شما اگر در منظریه هم ساکن باشید احتمالا اصالتا مال مراغه عجبشیر ملکان هستید چون لهجه برای اونج ...

خودم تبریز به دنیا اومدم اگه بخوام اصالتا اهل جایی باشم از اونجایی که پدر و مادرم مرندین اصالتم برمیگرده اونجا اگه دیگه بخوام خیلی زوم بشم اصالتم برمیگرده به اسکو ولی تاحالا هیچ کس تو خانوادمون سمت اونوری نبوده

خودم تبریز به دنیا اومدم اگه بخوام اصالتا اهل جایی باشم از اونجایی که پدر و مادرم مرندین اصالتم برمی ...

نمیدونم چه اصراریه ولی بحث یک کلمه نیست سرتاسر جمله ی شما لهجه ی شهرستان های مراغه و شهرستان های اطرافش هست

به پسوند (کی) نوشتی (چی) -> مثلا ما میگیم گویلرین کی شما میگید جویلرین چی 

کلمه ی گدین یعنی رفتی رو نوشتی جتدین ! از کی تبریزی ها به گدین میگن جتدین ؟؟ 

ما میگیم راضیم سنن تو نوشتی راضیدیم بیلنن !!! که بازم لهجه تبریز نیست

حالا یک جمله بود شما چند جمله صحبت کنی کاملا تابلوعه شما تبریزی نیستید ولی اصرار میکنی تبریزی هستی به من مربوط نیست خود دانی 

لهجه ی مرند و اسکو هم نیست دقیقا لهجه ی سه شهرستان مراغه عجبشیر ملکان هست