2777
2789
عنوان

ترکا بیان یه جمله میخوام

251 بازدید | 46 پست

تو اسمانی بودی که اسمانی شدی من ازت راضی ام خدا ازت راضی باشه به ترکی چی میشه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

@jnjnjnjn‍   ایشون تورک هستن😁

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله اولت توی ترکی چندان خوب نمیشه 

ولی جمله دوم 

من سنن راضییدم الله سنن راضی اولسون

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اولش سخته بخوام بگم ولی آخرش 

من سنن راضیام 

الله سنن راضی اولسون 

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

سن گوی دین کی گوی اولدون😂😂

😂😂😂🤦🏻‍♀️

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

سن اسمانی ایدین اسمانی اولدین. درسته؟

آره یه همچین چیزی

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه