2777
2789
عنوان

هی نگین ازدواج فقط سن بالا

208 بازدید | 19 پست

بودن کسایی ک تو ۲۰ و چند سالگی ازدواج کردن ولی شوهرشون بقدری خوب و حامی و همراهشون بوده که از هیچ کاری عقب نیفتادن

و کسایی ک برا اینکه تفریح کننو مجردی اینا دیر ازدواج میکنن ولی شوهره جوریه تا اخر عمر باید بشینن تو خونه 

اصل ازدواج مشغولی میاره

ولی مهم اینه مرد ادم چجورر باشه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قطعیتی وجود نداره ولی بنظر من 25 به بعد مناسب تره چون حداقل عقل ادما کامل تره با چشم باز انتخاب می‌کنند اونایی ک تو سن 17 18 سالگی ازدواج میکنن ازدواج شونم خیلی خوب در میاد فقط شانس داشتن وگرنه چیزی نمیفهمیدن عملا 

هرکسی باتوجه به شرایط خودش خانوادش معیاراش توسنی که دوس داره ازدواج میکنه.. میدون مسابقه نیس که بادیگران مقایسه بشه وعجله کنه.. خودم شخصا میگم ازدواج برا دختر25به بالاخوبه.. درسشو بخونه مستقل بشه دوروز دیگ برا چندر غاز منت شوهر نکشه.. یکی دوس داره18یکی 30دوس داره.. سن خیلی مطرح نیس

ازدواج تو سن خیلی کم که اصلاً خوب نیست...اما از یه سنی به بعد ربطی به سن نداره و بستگی به طرف مقابل داره...من خودم ازدواج دومم ۲۲/۲۳ سالگی بود خیلیم راضیم و ربطی به سنم و این که ازدواج دوممه هم نداشت اما دیگه زیر ۲۰ سال و ۱۸ سال افتضاحه.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!