2777
2789
عنوان

هی نگین ازدواج فقط سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست
من هم می گم سن با لا هم متاهلم هم خاستگار داشتم هم ۳۲ ا زدواج‌کرد م الکی فکر نکن

خوب اگه همون خواستگارت زودتر می اومد زودتر ازدواج میکردی😂 ادم خواستگار خوب داشته باشه واسه چی رد کنه؟حالا بعضیا ۱۸سالگی با اولین خواستگار به درد نخورشون ازدواج میکنن با اونا کار ندارم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب اگه همون خواستگارت زودتر می اومد زودتر ازدواج میکردی😂 ادم خواستگار خوب داشته باشه واسه چی رد کن ...

ا تفقا خیلی خوب بودن یکیشون انگلستان مدیر هتل بود یکی امریکا دکترا می خوند یکی این‌جا مغازه و شر کت داشت 

ولی من حتی واسه م کسر شان بود از ۱۷ سالگی واسه م مثل دهات خاستگار میاد 

پیامبر میگه سن ازدواج مثل چیدن میوه از روی درخت هست. 

من وقتی ۲۵ سالم بود خیلی بیشتر حوصله و انرژی داشتم. الان پول بیشتری دارم ولی اون انرژی دیگه بر نمی گرده. 

الان یه عده میان میگن قبل سی سالگی ازدواج کردن اشتباهه

بحث سر خوب یودن و نیودن نیست بحث اینه که زود خودشون میندتزن تو مسئولیت خونه داری و چالش های ازدواج

حق

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖