2777
2789

خواهش میکنم گزارش نزنید جایی ندارم بش بگم اینارو 

من ی مدت با یک آقای ۲۹ ساله که فامیلم هست در ارتباط بودم ازم خاستگاری کرد و من هی لفتش دادم تا بیشتر بشناسمش ، از حرفاش متوجه شدم بدن سفید و .وا ژن صورتی  و ب ا سن بزرگ و هیکل س ک سی جز معیاراشه ( شاید همه دوست داشته باشن ولی این جز معیارهاش بود ) مثلا یک شب داشتیم خیلییی عادی چت میکردیم یهو عکس جای خصوصیشو فرستاد ،، یا من پام زخم شده بود یکم جاش تیره شده بود گفت مچ‌پات سیاس ( بخدا یک تیکه تیره کمم فقططط بود)یا گفت بزار گردنتو ببینم میخام ببینم کرم که زدی به صورتت سفیده با رنگ گردنت چقد تفاوت داره خیلی از دخترا هستن صورت سفید کردن سیاه ، والا ترسیدم فردا ازدواج کنم باهاش زایمان کنم ترک پوستی و چاقی و نمی‌دونم یا اصن بدنم اونقدر سفید نباشه یا چمیدونم صورتی نباشم خیانت کنه بم ،،،، ( شاید بگید اون اصلا قصدش ازدواج نیست ولی می‌گفت من بعد عقد رابطه میخام خاسته هاشم همینا بود که گفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه ...همون موقع که عکس خصوصی فرستاد باید بلاکش میکردی از همه جا...

خیلی بی شخصیته....چرا برای خودتون ارزش قائل نیستین د اجازه میدین هر کسی هر جور دوست داره باهاتون رفتار کنه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

جدا از هرمسئله ای با فامیل ازدواج نکن که اصلا مشکلات بعدش خیلی زیاد خواهد بود

و اینکه این معیار ها اگه هستین که خوبه اگه نیستین هم هرمسی بدن و رنگ پوست متفاوتی داره این بعد ها دچار مشکل میشه براتون 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
خاک تو سرش فامیل اخه چجور روش شده از این مرد درنمیاد

اینکه میگه فامیل من پسر عمو داشتم خواستگاری هم کرد 

توو چت دنبال چت خاک برسری بود اونم کییی؟ منی ک دختر عموش بودم،سر ی سفره هم بزرگ شده بودیم

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....