2777
2789
عنوان

خانما من یازده روزه آی یو آی کردم

318 بازدید | 44 پست

دیروز تست زدم منفی بود سه روز دیگه هم موعدمه 

هیچ علائمی ندارم جز درد خفیف تخمدانام 

نمیدونم دلمو خوش کنم نکنم 

چقدر انتظار تلخ و سخته😔

کاش خدا یه رحمی به جوونیم بکنه پرپر شدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا بببی چک زدی گل هم ناامید میشی هم نگران ازمایش خون ۱۴ روز بعد میگن بدین هورمون بتا اول توی خون ترشح میشه بعد ادرار

امیدت به خدا اگه قسمتت الان باشه باردار میشی اگرم وقتش نباشه بعدا فقط ناامید نشو

ایشالا باردار بود بهمون بگو

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اصلا چرا بببی چک زدی گل هم ناامید میشی هم نگران ازمایش خون ۱۴ روز بعد میگن بدین هورمون بتا اول توی خ ...

شیطون وسوسه ام کرد یکی زدم 

هیچ علائمی از پریودی هم ندارم اخه نمیدونم این چجوریه دیگه😔

اگه بچه میخوای ، باید بی خیال بچه بشی 

بهش فکر نکن 

خودتو سرگرم کن اینقدر که یادت بره منتظری

زندگیتو تعطیل نکن و همه ی فکر و ذکرت دکتر و دوا نباشه 

درمان کن ولی به زندگیت برس 

هرکاری که میدونی بعد از مادر شدن دیگه نمیتونی انجامش بدی ، برو سراغش 

سرگرم که بشی ، بدون دغدغه باردار میشی

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

اگه بچه میخوای ، باید بی خیال بچه بشی بهش فکر نکن خودتو سرگرم کن اینقدر که یادت بره منتظریزندگیتو تع ...

اره عزیزم راست میگی اگه طبیعی بود اره باید بیخیال میشدم ولی اینکه میری ای یو ای یا ای وی اف همش انگار منتظری میگی من این همه زحمت کشیدم درد کشیدم دارو خوردم رعایت کردم چی میشه نتیجه 

دیروز وقتی منفی شد حالم گرفته شد