منو شوهرم هردو ولخرجیم و ساده یچی میخریم نه قیمتش نگاه میکنیم ن چیزی جیرینگی پولو میدیمو تمام همینه که همیشه هشتمون گروی نهمونه اینجور پیش بریم تا چنسال دیگه چیزی به زندگیمون اضاف نمیشه که کمم میشه دارم میبینم تو جامعه مردم فقط بفکر خودشونن و هیشکی به هیشکی رحم نمیکنه نزدیکترین دوست صمیمیم که فکر میکردم خانم ساده و مهربون و زحمت کشیه دیدم جنسای آشغالشو با قیمت بالا چجور با کلک بازی بهم میندازه رفتیم دکتر میگم سونو داده اینجور تشخیص دادن باز میگه برید پیش دکتر فلانی سونو بدید باز همون تشخیص تکراری و فقط پول خرج کردن همچی تجارت شده چه وضعشه...
دقیقاااامن به خاطر همین میخوام رودربایسی و کم رویی و بدون حساب کتاب خرج کردنو کااامل بذارم کنارتو زن ...
آفرین منم سادگی رودروایسی بذارم کنار چون اینجوری کلاه خودمو باد میبره ببین رفتم ارایشگاه فامیلمونم هس طرف تازه یه اصلاحی کوتاهی انجام بدم بعد میگف اینکارم کن اونکارم کن حالا چون تو فامیلی باهات راه میام یجدری بعد دیدم وای هم وقتم داره میره هم پولم هم زندگیم دیگه نرفتم همه ترفندشونه واس پول و منافع خودشون هرکاری میکنن این ملت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.