2777
2789
عنوان

برا پیاده روی کربلا چی لازمه

170 بازدید | 19 پست

وقت بخیر 

امسال اگه قسمت بشه برا اولین بار میخوام پیاده روی کربلا برم راستش یکم استرس دارم چون هم وسواس دارم هم اینکه کلا خیلی سختمه سفر اینطوری اما خب تجربه جالبیه.

ممنون میشم اگه تجربه دارین لطفا بگید چی همراه خودتون بردین که خیلی به دردتون خورد

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

یه کوله پشتی بردار

یه دس لباس

عینک آفتابی

کرم دست و صورت

پول

زیاد سنگینش نکن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضد آفتاب  کلاه عینک صندل یا دمپایی بندی حتما

۲تا شال یا روسری اضافه ببر 

یک دست لباس چون خیلییی عرق می کنی واسه زیارت لباستو عوض کنی 

قرص ژِلِفون و استامینوفن 

چسب زخم 

اینا مهم هاشه...

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

باید یدونه کوله کوچیک ببری 

کتونی نبر صندل ببر پاهات تاول نزنه

یه دست لباس خنک

شامپو صابون 

اصلا چیز های اضافی نبر

مرگ در قاموس ماه از بی وفایی بهتر است.                         در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است.                      عشق فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه.                                     دل به دست آوردن.                                                         به خدا که دل به دست آوردن                                       از کشور گشایی بهتر است      

زیره برادلدرد وقرص حتمابردارچون اونجاسردوگرم میشی

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩