2777
2789
عنوان

گواهینامه😐

174 بازدید | 15 پست

چرا اینجوریش کردن؟

میگن اول باید بربم پلیس +۱۰ شناسنامه چیزامونو ببریم بعد همونجا هم عکس بگیریم برای عکس روی گواهینامه😐💔💔💔وای اینجوری ک مثل کارت ملی میشه😭😭

من عکس کارت ملیم مثل قاتلای جانی افتادم😭

تروخدا بگین چیکار کنم یکم بهتر بیفتم چجوری نگا دوربین کنم همش استرس میکیرممم😭😭

عینکیم باید عینکمو دربیارم؟🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دو روز پیش رفتم 

هی میگفت موهات بیرونه موها و میدادم تو میگفت ابروهات دیده نمیشه 

اصلا یه شکلی افتادم که نگم آقاهه میگفت خوبه گفتم اصلا مهم نیست هرچی گرفتی بذار فقط میخوام برم 

عینکت رو دربیار 

بنظرم عکساش واقعیه 

ماها انقدر عکس با فیل تر و ادیت دیدیم و گرفتیم ،اینا برامون غیرعادی شده ولی خوده واقعیمونه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
همین دو روز پیش رفتم هی میگفت موهات بیرونه موها و میدادم تو میگفت ابروهات دیده نمیشه اصلا یه شکلی اف ...

واااای یا خدااااا 

خدا لعنتشون کنهههه😭خو بگو همون قانونای قبلی چششش لود مگههههه

عزیزم چند بار عکس گرفتن

اگ یبار بگیره بد بشه بازم میشه بگیری؟

عینکت رو دربیار بنظرم عکساش واقعیه ماها انقدر عکس با فیل تر و ادیت دیدیم و گرفتیم ،اینا برامون غیرعا ...

درسته 

ولی من قیافمو کج میکنم وقتی یکی روم تمرکز میکنه خیلی ناخوداگاه اینجوری میکنم🤣😭

یه پیشنهاد بده بهم اون لحظه ک نگا دوربین میکنم چیکار کنم دقیقا؟

بعد لبخند داشته باشم؟

یا سرد و رسمی؟

من از یکسال پیش پرونده ام بازه آزمون شهر نتونستم قبول بشم میترسمم برم دیگ همش میخوره تو ذوقم یعنی تو ...

عزیزممممم 

اینجوری نگو ب خودت تروخدا 

شرایط هر آدم فرق داره با یکی دیگه 

تو برو باز امتحان کن قبول میشی❤️❤️