2777
2789

برای خودم نیست ها بابت یه چیز دیگه تاپیک زدم

موضوع ازین قرارع که دوستم همکار دوستم بهش پیام تبریک عید توروز داده بوده 

همکارمم در جوابش میگه سلام ممنونم عیذ شماهم مبارک .ممنون از پیام زیباتون

نامزدشم ازین همکارش خوشش نمیامده شروع میکنه به داد و بیداد و...

سر یه موضوعی که میشد بدون داد و بیداد حلش کرد 

ولی سرتون داد بزنه یکی هم بزنه تو صورتتون اروم ولی 

بعدم بهتون فحش بده در حد اشغال عوضی زر نزن سگ زن قبلیم  شرف داشت به تو .....

چکارش میکنید

گل دختر نازم آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی شک تجدید نظر میکنم تو انتخابم...

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

چقدر کار دوستت اشتباهه که ریز به ریز دعواهاشو میاد برای بقیه میگه  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
حالش بد بود و من بهترین دوستشم مثلااااااا

دلیل نمیشه.....

شما مثل دوستت نباش و مسائل زندگیتو حتی با مادرتم درمیون نزار

خواهرانه گفتم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

خانما میاین تاپیک آخرم 🥲با اجازه استارتر

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

سلام

ما سالها قبل با هم حرف زدیم و یادمه دیدگاهتون رو دوست داشتم و اون موقع کمی ناامید بودید ولی خوب تلاش میکردید. یهو دلم خواست ببینم که الان انشاالله ‌بیشتر رشد کرده اید و حال خوشی دارید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلامما سالها قبل با هم حرف زدیم و یادمه دیدگاهتون رو دوست داشتم و اون موقع کمی ناامید بودید ولی خوب ...

سلام عزیز دلم خوبی؟؟

خداروشکر اوپرا جان اره شرایطم خداروشکر بهتر شد.

خودت چطوری؟

گل دختر نازم آرامش