2777
2789

خیلی وقتا خشم و عصبانیت همسرمون ربطی به حال الان نداره

اون درد قدیمیه

دردی که از بچگی باهاش مونده

وقتی کسی دوستش نداشته

وقتی ندیده‌ش گرفتن

وقتی هرچی کرده باز گفته‌ن کافی نیستی

ما اگه فقط با خشمش روبرو شیم، دعوا میشه

ولی اگه پشت خشمش رو ببینیم، اون بچه‌ی زخمی رو

میتونیم بفهمیمش

بمونی کنار یکی که یاد نگرفته احساساتشو بفهمه

کمکش کنی بفهمه چی داره حس میکنه

این اسمش گذشت نیست، اسمش عشقه

آدم وقتی دیده و فهمیده بشه، آروم‌تر میشه

خشم‌و عصبانیت افراد وقتی فهمیده بشه، دیگه لازم نیست تبدیل به فریاد بشه.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گذشت هم حدی داره

گذشت اصلا شرایط را بهتر نمی کنه.اول پذیرش و ایجاد یک رابطه امن بعد صحبت در مورد اون احساسات. برای هر دو طرف.

سخته ولی، کاش راهشم یادمون بدی تکنیکی چیزی

اول باید رابطه را امن کنید. یعنی برای شروع هیج ایرادی ازش نگیرید و مخالفت شدیدی باهاش نداشته باشید. و قبول کنید که اونم یک انسان است با افکار خاص و رفتار خاص. ممکنه حداقل یک ماهی طول بکشه. وقتی داد زد و عصبانی شو نمی خواهد بهش بگید حالیش نیست. خود کنترلی نداره یا غیره یک جوری احساس کنه دارید بهش حق می دید. بعد از اینکه رابطه امن شد در مورد اینکه واقعا چرا عصبانی شد چه حس داشت صحبت کنید بدون اینکه مورد توبیخ قرار بگیره. بعد کم کم اون زخم ها خوب میشه. و به مرور براش بگید که چه رفتارهایی پسندیده تر هستند و باعث میشه آدم بهتری با احساسات قابل فهم بهتری بشه.

اینا کلیت کار بود. در کنارش هرچی اطلاعات روانشناسی تان را افزایش دهید بصورت مستقیم و غیر مستقیم اثراتش را توی رابطه میذاره.

اگر خواستید در تلگرام کانال iranians_psychology  را دنبال کنید و جلسات آنلاین شان را که رایگان هم هست شرکت کنید. 

ولی گذشت تنها کاریه ک من مقابل مادرم مجبورم انجام بدم

شرایط مادرتونم همینه باید بهش بگید از رفتارش ناراحت شدید و اگر اینکارو بکنید شما خوشحالترید و براش کارهای بهتری می تونید انجام بدید. حتی وقتی درست رفتار می کنه تشویقش کنید. رابطه با مادر شرایطش با همسر فرق داره.

شرایط مادرتونم همینه باید بهش بگید از رفتارش ناراحت شدید و اگر اینکارو بکنید شما خوشحالترید و براش ک ...

ممنون از پاسختون .مادر من از سال 98 درطول یک سال و نیم مادر و دو برادرشو از دست داد و از ان زمان هرچی میگذره رفتارش و کنترل گریش بدتر میشه.

به هیچ صراطی مستقیم نیست.دعوا .قهر . محبت...هیچی

سلطه گر شده و با کوچکترین حرفی ک برخلاف میلش باشه درگیری ایجاد میکنه.

ممنون از پاسختون .مادر من از سال 98 درطول یک سال و نیم مادر و دو برادرشو از دست داد و از ان زمان هرچ ...

برای خودت کار سختیه اگر بتونی چند جلسه بفرستیدش مشاوره حالا به بهونه های مختلف و بتونه اون معنای پشت احساس هاش را بگه آروم میشه. اون اتفاق خیلی سخت بوده ولی دیگه الان باید از توش اومده باشه بیرون.