2777
2789
عنوان

الان ازدواج اومده رو‌ چندیا

245 بازدید | 20 پست

نسل دهه هشتاد دارن ازدواج میکنن؟؟🥲🥲چقد زود داره میگذره

من دهه هفتادم،دلم تنگ گذشته هاست🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهت علم آگاهی قوانین دادگاهی و تااخر عمر راحتی یک نکته فقط خانما رعایت کنن اصلا این حرفایی ک گفتی نیست فقط یک نکته ای میگم سخت بگیرین تا آخر عمر راحته اون خانم موقعه خواستگاری حق طلاق بگیره و در سند ازدواجش هم هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته باشه شوهرش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خواهرشوهر من ۸۱ و ۲سال متاهل و ی بچه ۴ماهه داره

شوهرش متولد ۶۹😑

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

تو چرااقا جدی بگین دیگه😂دهه هشتادیا الان ۲۳ ۲۴ سالشونه دیگه

من خب نمی‌دونم چرا زمان شمارو خیلی دوست داشتم ابجیم‌ هفتادی بود قشنگ می‌دیدم حسش میکردم  چقدر قشنگ بود اون زمانا عشقتون اهنگاتون

بیا توت فرنگی بردار🍓

من خب نمی‌دونم چرا زمان شمارو خیلی دوست داشتم ابجیم‌ هفتادی بود قشنگ می‌دیدم حسش میکردم چقدر قشنگ ب ...

وای خیلی🥺🥺انگار همچی خیلی قشنگ تر بود

حتی سریالا،اصن انگار دنیای دیگه ای بود

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
وای خیلی🥺🥺انگار همچی خیلی قشنگ تر بودحتی سریالا،اصن انگار دنیای دیگه ای بود

دقیقاااااا

وای خیلی قشنگگگ بودید 

حتی عروسیا مهمونیا‌ی اون زمان 

حتی تا سال 96 هم باز همه چیز خوب بود 

بیا توت فرنگی بردار🍓