2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما همیننخدا رو داشته باش و پادشاهی/ملکگی کن

تو ی شرایطی گیر افتادم از دوستم ی درخواست کوچولو داشتم فقط ی درخواست کوچولو ک اولم خودم درخواست نکردم خودش گفت بهت کمک میکنم بعدشم زد زیرش و تو دردسر بزرگتری افتادم 

خدا رو داری.

اوکی ولی هر ادمی نیاز داره روز تولدش برای حدااقل ی دوست مهم باشه من همه تلاشمو تو رفاقتم میکنم پس چرا حتی یدونه دوست خوب ندارم بقران از بس لطف میکنم دیگه ممو احمق فرض میکنن بهم توهین میکنن بدو بیراه میگن همشونم نون و نمکمو خوردن

صبور باش گاهی  وقت هاا خب برای بهتر شدن  باید از بدترین شرایط عبور کرد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم داشتم ب همین فکرمیکردم الاندورم هستن ولی در واقع تنهامدلم خیلی گرفته

من همیشه همینطوری بود وضعیتم قبلش ک بیمهری از خانواده ۱۷ سالگیمم ک عاشق شدم بهم خیانت کرد اونم با یکی از نزدیکانم سال اول کنکورم قبول نشدم سال دوم بالاخره نتیجه گرفتم گفتم میرم دانشگاه دوست پیدا میکنم رفتم دیدم هیجکس باز از من خوشش نمیاد همه فقط قصد سو استفاده از منو دارن همهههه

صبور باش گاهی وقت هاا خب برای بهتر شدن باید از بدترین شرایط عبور کرد

صبر تا کی از ۵ سالگیم دارم زجر میکشم دیگه شده ۲۱ سالم هنوز ی ادم خوب توی زندگیم ندیدم

تو ی شرایطی گیر افتادم از دوستم ی درخواست کوچولو داشتم فقط ی درخواست کوچولو ک اولم خودم درخواست نکرد ...

ادما این دوره زمونه بد شدن متاسفانه

دوست داری تعریف کن چی شده 

اگه نه برات دعا میکنم که ان شاءالله گرفتاریت زود حل بشه

کاربر خاموشی که روشن شد.
صبر تا کی از ۵ سالگیم دارم زجر میکشم دیگه شده ۲۱ سالم هنوز ی ادم خوب توی زندگیم ندیدم

اصلا جایگاهی بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره تا ۲۳ سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ادما این دوره زمونه بد شدن متاسفانهدوست داری تعریف کن چی شده اگه نه برات دعا میکنم که ان شاءالله گرف ...

اینقد گریه کردم چشمام واقعا قدرت نداره من ی دوست داشتم تو دانشگاه ۳۰ سالش بود من ۲۱ سالمه بعد اون ۱ ماه کاملا خونه ما بود ک من ک درسم خوبه باهاش کار کنم و باهم میخوندیم من همه کار براش میکردم هرروز بهترین پذیرایی و احترام بعد یروز این خانم ی درخواست نابجا از من کرد من رد کردم و بدترین توهینایی ک فکرشو کنید با بی رحمی تمام ب من کرد جوری ک وقتی چهره پدر مادرم ک دست ب سینه جلوش بودن یادم میومد یا قیافش وقتی ی دیگ غذا میخورد چندشم میشد حالم بد میشد ک چرا این لجنو تو خونم راه دادم