2777
2789
عنوان

بیاین لحظه لطفاً خیلی مهمه

175 بازدید | 11 پست

بچه ها خواهرم امسال به خاطر یه سری مشکلات خانوادگی و مریضی مادرم زیاد به درساش اهمیت نداد امتحانای خردادشم بد داد الان ۹ تا درس و تجدید آورده به کسی هم نگفته فقط به من گفته.. میتونه شهریور امتحان بده؟ درسشم خوبه یه بار توضیح میدی زود میفهمه می‌خوام از فردا برم باهاش کار کنم کمکش کنم میذارن شهریور امتحان بده؟؟؟ آخه میگن چون ۹ تا درس و افتاده باید تکرار پایه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ چیشد گذاشتن شهریور امتحان بدی؟ دهم انسانیه

دوتاش برای یازدهم و دهمم بود باید شهریور امتحان میدادم منظورم اونایی که دهم افتادمه شهریور دادم قبول نشدم باز یازدهم شهریور دادم قبول نشدم دوازدهم شد۱۲تا من زمان کرونا بود دیگ تقسیم کردم یسری شهریور دادم یسریم گزاشتم دی قبولم شدم تکرار پایه نداره هرکی گفته چرت گفته 

دوتاش برای یازدهم و دهمم بود باید شهریور امتحان میدادم منظورم اونایی که دهم افتادمه شهریور دادم قبول ...

اها مرسی عزیزدلم دوشنبه قراره برم مدرسه باهاشون حرف بزنم ولی خواهرم میگه به شدت بداخلاقن و با خواهرمم حسابی لج افتادن به خاطر همون گفتم شاید قبولش نکن

اها مرسی عزیزدلم دوشنبه قراره برم مدرسه باهاشون حرف بزنم ولی خواهرم میگه به شدت بداخلاقن و با خواهرم ...

قبولش نکردن ببرش مدرسه دیگ رشتش انسانیه میخونه قبول میشه منه بدبخت ریاضی بودم 

قبولش نکردن ببرش مدرسه دیگ رشتش انسانیه میخونه قبول میشه منه بدبخت ریاضی بودم

میخواد مدرسه شو عوض کنه با اون مدرسه هم صحبت کرده ولی گفتن اول باید شهریور تجدیدی هاتو امتحان بدی بعد پرونده تو بیاری ثبت نام کنیم