2777
2789

باهاشون کات کرد چون مقصر خواهر و مادرش بودن 

حالا امشب شوهرخواهرش زنگ زده خیلی ریلکس باهم احوالپرسی کردن گفت قبض برق اینقد سهم شما میشه پرداخت کن گفت باشه و تمام 

با اینگه هزار بار بهم گفته بود چون حواهرم حرفای زشتی بهت زده دیگه حتی باشوهرشم حرف نمیزنم 

ناراحتم الان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم بکشی خانوادش باز دلش میکشه سمتشون

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

همین که پشتته کافیه

خودتو ادم بده نکنمردی که از خانواده اش بگذره از زنشم میگذره محدودش نکن

کلا بی تفاوت باش

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

همین که پشتته کافیهخودتو ادم بده نکنمردی که از خانواده اش بگذره از زنشم میگذره محدودش نکنکلا بی تفاو ...

پشت من نیس دید حق بامنه اخه هزاران بار گوه خوریه اونا رو دیده سکوت منم دیده طرف حق رو میگیره همیشه 

خوبه که شوهر من بود می رفت عاشق خواهرش میشد مثل پروانه دورش می چرخید

اینم والا دید خواهرش گوه خوری اضافه کرد بعدم خواهرش چندین بار با رفتاراش خودشو از چشم شوهرم انداخته