2777
2789
عنوان

طلاق

282 بازدید | 26 پست

خانومایی ک طلاق گرفتید

میشه بگید چرا طلاق گرفتید 

الان پشیمون هستید یا ن

زندگی بعد طلاق چطوریه

نمیدونم چرا من اینقدراز طلاق میترسم😔😔

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد .بی مسولیتی و بداخلاقی  و اخر خیانت 

پشیمون نیستم  

تا حالا نشده پشیمون باشم بعد حدود ده سال 

سخته خیلی حتی دلیل منطقی داشته باشی 

ممکن برای حمایتی که کردی یا هر حس منفی خودتو سرزنش کنی و اذیت بشی 

اما باید قبل تصمیم به طلاق 

تکلیف زندگی بعد جدایی برای خودت مشخص کنید

هدف داشته باشید 

بعد تمرکز بر روی هدف 

کم کم آروم میشید و زندگی روز به روز ریلکس تر و لذت بخش تر 

منم رفتم مهرموگذاشتم اجرا الان حال شمارودارم😔

شما مشکلتون چی بوده؟بچه دارین؟ اگر چیزی هست کا واقعا به روح وروانتون آسیب میزنه وقابل حل نیست طلاق بهتره چون انسان یه مریضی هم داشته باشه تلاش میکنه مریضیشو خوب کنه،ولی خودتون ازهرکسی بهترمیدونین توزندگیتون چی گذشته  

منم رفتم مهرموگذاشتم اجرا الان حال شمارودارم😔شما مشکلتون چی بوده؟بچه دارین؟ اگر چیزی هست کا واقعا ب ...

من از نگاه های اطرافیان میترسم خیلی😔😔

از حرفا و سرزنش هاشون خیلی میترسم

ببین عزیزم توبهترین خانم هم که باشی حرف ونگاه های مردم همیشه هست،اونا که توزندگی شمانبودن ببینن چی کشیدین 

خانوادتون روطلاق حساس هستن؟کاش میشد مشکلتون روبگیدشایدازنظرشماسخت باشه ولی شایدقابل حل باشه

ببین عزیزم توبهترین خانم هم که باشی حرف ونگاه های مردم همیشه هست،اونا که توزندگی شمانبودن ببینن چی ک ...

ن میگن طلاق بگیر 

تو تاپیکام هست

بی مسئولیته فحش میده

وسیله خونه میشکنه

شبا دیر میاد خونه

بامن هیچ جا نمیاد

اره خوندم بعضی هاشو،ولی منم شوهرم میگفت بروطلاقتوبگیرفحش هزارتاچیزفک میکردمن مثل همیشه میبخشم کاراشو الان که رفتم توپروسه طلاق کلا پشیمونه وکوچکترین بی احترامی نمیکنه،شایدم نقاب زده روچهرش  

ن میگن طلاق بگیر تو تاپیکام هستبی مسئولیته فحش میدهوسیله خونه میشکنهشبا دیر میاد خونهبامن هیچ جا نمی ...

نمون با هاش ک درگیر تلافی وناارامشی داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

درگیرتلافی یعنی چی؟

همیشه روال اینجور زندگی ها ک یک آقا به درک خانمش نمیرسه اذیت هاش داره برای اون خانم بعد مدت ها اون خانم کلاف میشه مغزش ناراحتی هاش به روش میاره و میبینه فایده نداره هرکاری تلاشی میکنه برای شوهرش نمیشه بعد دل سرد دل زده میشه چون شوهرش عادت کرده همیشه تموم ناراحتی هاش و مقصر بودن سرخانمش داشته باشه بعد اون خانم به شدت ناارامش میشه و خلع تنهایی فوق حس میکنه و  درگیر تلافی کردن های رفتارهای اون اقا میشع جوری ک اصلا خودش نمیدونه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

همیشه روال اینجور زندگی ها ک یک آقا به درک خانمش نمیرسه اذیت هاش داره برای اون خانم بعد مدت ها اون خ ...

درسته واقعا 

اما بخاطر بچه ها خیلی سخته