2777
2789
عنوان

حق باکیه

81 بازدید | 12 پست

سلام

ماتو ی ساختمون تک واحدیم ماهی ۵۰۰شارژ دادم ب مدیر هرخرابی بوده هم جدادادم ماهی ۵۰۰میگرف براروزمبادا میگف بمونه صندوق چیزی خراب شد درست کنم درصورتی خراب میشد جدامیگرف الان من دارم اثاث کشی میکنم چهارشنبه بعد همه چی تسویه کردم اومده توحیاط جلوم ک شارژ این ماه بده گفتم من نمیدم فقط چندروز ازمرداد بودم چون کلی پول اضاف دادم توصندوقت مونده ودارم میرم این اون در این چندروز شارژ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زورم میاد بدم وقتی من دارم میرم وانقدپول دادم هرماه مونده توصندوق برابقیه و میگه چندروزوبده

اشتباه کردی چرا برا خرابی پول جدا میدادی؟؟ پس شارژ برا چی بود؟؟ روز مبادا منظورش چیه؟؟ مثالا خدای نکرده ساختمون بریزه تا دس به اون پول بزنه؟؟؟ اشتباه کردی.. با پلیس تماس بگیر بیاد صورتجلسه‌ کنه پولایی که بابت خرابی جدا دادی پس بگیری بعد شارژ اینماهم همین چندروز که موندیو مجاسبه کن پرداخت کن

اشتباه کردی چرا برا خرابی پول جدا میدادی؟؟ پس شارژ برا چی بود؟؟ روز مبادا منظورش چیه؟؟ مثالا خدای نک ...

۴واحددیگم میدادن حتی اونام دادشون دراومد من ک امروز کلا بحث کردم گفتم پ پولا صندوق منو بده سهممو منم چندروزومیدمت چون کاری نکردی باشون

اشتباه کردی چرا برا خرابی پول جدا میدادی؟؟ پس شارژ برا چی بود؟؟ روز مبادا منظورش چیه؟؟ مثالا خدای نک ...

من اصلا اونانخاستم حرومش ولی چون گف چندروزوبده منم اینوگفتمش وگفتم اونا پ بده ک منم بدم خودشوخاست بکشه🤣

۴واحددیگم میدادن حتی اونام دادشون دراومد من ک امروز کلا بحث کردم گفتم پ پولا صندوق منو بده سهممو منم ...

فردا برو ساختمونتون با پلیس تماس بگیر بیاد بگو آقا این اتفاق افتاده پول شارژمونو گرفته و هیچکاریم نمیکرد پول خرابیارو هم جدا ازمون میگرفت شما بگین ما چیکار کنیم حق با کیه .. برخورد قانونی کنیم چیکار کنیم