2777
2789

مثلا تا درموردش صحبت میکنی همه چشاشون چهارتا میشه ؟

مگه پنج تا انگشت شبیه همن، اینکه مستقل باشی چیزه بدیه 

واقعا نمیفهمم دلیل این همه مخالفتو

دختری که آینده را دید💙🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دختر واقعنمممم امنیت نداره بنظرم ، فک کن تنها باشی یهو بیان بریزن تو خونه

ولی پسر مشکلی نیست

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

برا دختر واقعنمممم امنیت نداره بنظرم ، فک کن تنها باشی یهو بیان بریزن تو خونهولی پسر مشکلی نیست

کی گفته پسر مشکلی نیست اگر بریزن تو خونه بنظرت یدونه پسر میتونه دفاع کنه؟

برا دختر واقعنمممم امنیت نداره بنظرم ، فک کن تنها باشی یهو بیان بریزن تو خونهولی پسر مشکلی نیست

اگه خونه راه نداشته باشه چی 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

خدا رو شکر چند ماهیه جدا شدم از خانواده 

اونا هیچ مشکلی نداشتن اتفاقا شاید چون از قدیم الایام یعنی مثلا ۲۰ سال پیش دختر عمه من یه دختر ۱۵ ساله برای درس و کلاس کنکور تنهایی از جنوب رفت تهران زندگی کرد

یا خیلی از فامیلامون دخترای مجرد تنها زندگی می کنن و می کردن

آرامشش با هیچی قابل مقایسه نیست

کی گفته پسر مشکلی نیست اگر بریزن تو خونه بنظرت یدونه پسر میتونه دفاع کنه؟

پسر آخه ب کار کی میاد ؟ 

بعدم اکثرا سراغ هم جنس خودشون نمیرن چون به کارشون نمیاد😐

بعدم ممکنه فک کنن می‌تونه دفاع کنه و بترسن 

چندتا دلیل منطقی هست

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

دست رو دلم نزار که خونهخوننننتا حرفشو میزنی مخصوصا اگه دختر باشی اینجورین که: وااااا دختر و چه به ای ...

ولی بلعکس برای کسی ک محل کار تاخونه اش طولانی ک بارها تصادف کرده یا دانشگاهش ب خونه دوره و مجبوره مثلا دوساعت رانندگی کنه خونه واجبه، من خودم ب دوتا ازاقوام ک اتفاقا ماماناشون اجازه نمیدن میگم ک بفکر دخترتون باشین اتفاقا یاخودتون برید نزدیکش یا اینکه اجازه بدین یه خونه رهن کنه. چون بارها طرف ت این مسیر به خونه اسیب دیده. 

گاهی شرایط طوریه ک اتفاقا واجبه برای طرف