من یه مهمونی به فامیل بدهکارم چند تا مورد برای بهانه ی مهمونی دارم به نظرتون کدومش شایسته تره؟
۱_پدربزرگم به تازگی فوت شده همه ی خاله هام به مناسبت یادبود هفتگی شام دادن خونه پدربزرگ که غالبش جوجه کباب بوده.منم میتونم همین مهمونی رو توی ویلای خالم بگیرم و نهایتا یه زیارت عاشورا و دمامه زنی رو چاشنیش کنم
۲_برادرم دو ساله عقد کرده هیچکس دعوتش نکرده توی فامیل.میتونم یه رستوران سنتی رو در نظر بگیرم با یه غذای شکیل تر و میوه و شیرینی و یه موزیک لایت بدون پایکوبی که بعد دو ماه از فوت بابابزرگ یکم فضا هم عوض بشه ولی هزینه دو برابر میشه
۳_تولد دوقلوهام نزدیکه.این مورد خیلی مدنظر خودم نیس چون اقوام بعد ۳ ماه به دیدنشون اومدن اونم نه همشون و دلم نیس اصلا تولد دوقلوهام رو بین این فامیل بگیرم هیچ وقت.ولی خب بهانه ی سومه با درصد پایین چون بحث کادو مطرحه نمیخام یه شام بدم کادویی بگیرم
شما چی پیشنهاد میدید؟
اینم مدنظر بگیرید فامیل من برای مراسم تولداشون منو دعوت نمیکنن دو ساله چون از نظر عقایدی کاملا متفاوتیم
ولی خب دیشب به حالت گلگی مطرح کردم این موضوع رو که درست نیس توی جشناتون گلچین میکنید دیگه گفتن اول خودت یه شام بده.نظر شما چیه؟