2777
2789

دوستان تو سایت طلاین اگه با کد دعوت وارد شید بلافاصله حدود ۴۶ هزار تومن بهتون طلا میده و با هردعوت دوباره همین مبلغو به حسابتون اضافه میکنه 

شماهم میتونید طلارو تو سایت بفروشید و پولشو برداشت کنید

لطفا کد دعوت منو بزنید که به هردومون این مبلغو هدیه بده 

XXEZXNN

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اون برا طراحی سایت بود که پروژه گیرم نیومد

می تونم بپرسم فرانت کار می کنید یا بک اند یا هردو چند ساله کار می کنید یا چقدر طول کشید یاد بگیرید زبانی که کار می کنید چیه

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

🚀استخدام‌ادمین‌در‌آکادمی‌بزرگ‌لونا🚀

آکادمی لونا به دنبال یک ادمین خلاق و پرانرژی برای پیوستن به تیم رو به رشد خود است! اگر به دنیای دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی علاقه دارید و دوست دارید در یک محیط پویا و یادگیرنده فعالیت کنید، این فرصت عالی برای شماست.

چرا آکادمی لونا؟

آموزش کامل: سابقه کار برای ما اولویت ندارد، ما تمام مهارت‌های لازم را به شما آموزش می‌دهیم!

حقوق روزانه ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان 

فقط ۲ ساعت در روز!

مناسب برای همه ی افراد

فرصت یادگیری و رشد در حوزه دیجیتال مارکتینگ

آکادمی لونا،سکوی پرتاب شما به دنبال موفقیت!✨

خدایی فهمیدی به منم بگو خیلی نیاز دارم به یه کار مطمئن و پوله خوب

سلام آبجی خوبی هستی

من توی شرکت لونا کار میکنم معتبره ۱۳هزار هنرجو داره عالیه کارش

اگه خواستی ثبت نام کنید به آیدی زیر تو تلگرام بهش پیام بده شرایط رو توضیح بده برات

@louna_darya

می تونم بپرسم فرانت کار می کنید یا بک اند یا هردو چند ساله کار می کنید یا چقدر طول کشید یاد بگیرید ز ...

طراحی سایت وردپرس اولیش ساخت سایت و اینا بیشتر از ده روز نشد 

هردوکار میکنم