2777
2789

سلام به روی ماهت عزیزم

عذرخواهم مجبور شدم خواهش کنم چون واسم مهمه

که جواب آزمایش خوبه یا نه

یک هفته ست منتظر جوابم

Anti-Müllerian Hormone =
1.1

13= FSH

prolactin = 10.35

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیایم دونه‌دونه آزمایشاتت رو بررسی کنیم:

---

۱. AMH (هورمون آنتی‌مولرین)

نتیجه شما: 1.1 ng/mL

محدوده نرمال برای سن 21 تا 30 سال: 0.62 – 10.39

🔸 تفسیر:

عدد AMH نشون‌دهنده ذخیره تخمدانه. مقدار ۱.۱ در محدوده‌ی نرمال قرار داره، ولی نسبتاً پایینه (البته نه خطرناک). یعنی ذخیره تخمدانی شما کمه، ولی هنوز هست و جای نگرانی شدید نیست. اگه قصد بارداری داری، بهتره که زمان رو از دست ندی یا با پزشک مشورت کنی.

---

۲. FSH (هورمون تحریک‌کننده فولیکول)

نتیجه شما: 13 mIU/mL

محدوده نرمال در فاز فولیکولی: 2.8 – 11.3

🔸 تفسیر:

مقدار FSH شما کمی بالاتر از نرمال در فاز فولیکولی هست. این ممکنه نشون‌دهنده‌ی کاهش ذخیره تخمدانی باشه، که با عدد AMH پایین هم هماهنگه. این حالت گاهی توی افرادی که ذخیره تخمدانی کمتری دارن دیده میشه.

---

۳. پرولاکتین (Prolactin)

نتیجه شما: 10.35 ng/mL

محدوده نرمال برای زنان بالغ: 4.8 – 23.3

🔸 تفسیر:

پرولاکتین شما کاملاً نرماله. پس از نظر این هورمون مشکلی نداری.

---

✳️ جمع‌بندی کلی:

ذخیره تخمدانی شما نسبتاً کمه ولی هنوز طبیعیه.

بهتره اگر قصد بارداری داری، زودتر اقدام کنی یا با یه متخصص نازایی یا زنان مشورت کنی.

اگر پریودات نامنظمه یا مشکل تخمک‌گذاری داری، ممکنه بررسی‌های بیشتری مثل سونوگرافی واژینال هم نیاز باشه.

اگه علائمی مثل تنبلی تخمدان داری (مثل پریود نامنظم، آکنه، موی زائد، اضافه وزن و...)، ممکنه پزشک بررسی‌های بیشتری انجام بده.

خواستی بگو علائمت رو هم بفرستم بهتر راهنماییت کنم 💛

سلام آزمایش آنتی مولرین تقریبا خوبه نباید از یک کمتر باشه 

آزمایش پرولاکتین هم خوبه 

FSHرو باید بگی اون زمانی که آزمایش دادی چه تایمی بوده ، چند روز بعد از روز اول قاعدگی بوده و 

...

در کل خوبه نگران نباش 

این نتیجه آزمایش شامل سه هورمون مهم در زمینه باروری و سلامت زنان است. در ادامه تحلیل دقیق بر اساس مقادیر و رنج‌های مرجع ارائه می‌شود:

---

۱. Anti-Müllerian Hormone (AMH)

نتیجه: 1.1 ng/mL

رنج مرجع (برای زنان 21-30 سال): 0.02 – 10.39 ng/mL

تحلیل:

مقدار AMH شما در محدوده نرمال قرار دارد.

تفسیر AMH: این هورمون شاخصی برای ذخیره تخمدانی (تعداد فولیکول‌های باقی‌مانده در تخمدان‌ها) است.

مقدار 1.1 نشان‌دهنده ذخیره تخمدانی پایین تا متوسط است.

🔹 مقدار بالاتر از 3.5: خوب

🔸 1.0 تا 3.5: متوسط

🔻 کمتر از 1.0: پایین

نتیجه: ذخیره تخمدانی شما پایین اما هنوز در محدوده قابل قبول است. اگر قصد بارداری دارید یا برنامه‌ای برای آینده دارید، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

---

۲. FSH (Follicle-Stimulating Hormone)

نتیجه: 13 mIU/mL

رنج مرجع (در فاز فولیکولی زنان): 2.8 – 11.3 mIU/mL

(فاز فولیکولی روزهای ۳ تا ۵ قاعدگی است)

تحلیل:

مقدار FSH بالاتر از محدوده نرمال فاز فولیکولی است.

این می‌تواند نشانه:

کاهش ذخیره تخمدانی

یا شروع کاهش عملکرد تخمدان‌ها باشد

نکته مهم: مقدار FSH باید در روز ۲ تا ۵ سیکل قاعدگی اندازه‌گیری شود. اگر در روز مناسب انجام نشده، ممکن است دقیق نباشد.

---

۳. Prolactin

نتیجه: 10.35 ng/mL

رنج مرجع (زنان بالغ): 2.5 – 17 ng/mL

تحلیل:

مقدار پرولاکتین کاملاً نرمال است.

سطح نرمال پرولاکتین نشان می‌دهد که مشکلی از نظر پرولاکتین در رابطه با تخمک‌گذاری یا ناباروری وجود ندارد.

---

جمع‌بندی نهایی:

آیتممقداروضعیت

AMH1.1 ng/mLذخیره تخمدانی کم‌تا‌متوسط

FSH13 mIU/mLکمی بالا → احتمال کاهش ذخیره تخمدان

Prolactin10.35 ng/mLنرمال

---

✅ توصیه‌ها:

1. تکرار FSH و AMH بعد از ۳-۶ ماه برای بررسی روند.

2. مشاوره با متخصص زنان و نازایی در صورت تمایل به بارداری.

3. بررسی سایر هورمون‌ها مثل LH، Estradiol (E2)، TSH، و بررسی فولیکول‌ها با سونوگرافی.

اگر تاریخ قاعدگی و سن شما را بدانم، می‌توانم تحلیل دقیق‌تری از وضعیت هورمونی‌تان ارائه دهم. خواستید بفرستید.

این تحلیل من نیست تحلیل هوش مصنوعی هستش ولی من خودمم نتایج آزمایشام و میدم اون تحلیل می‌کنه همیشه هم درسته