2777
2789

من ازصب بیدارشدم خاهرم زنگ زد بیاخونه مامان گفتم باشه میام بعدشش عصرتازه همسرم ازخاب بیدارشد

باخانواده شوهرم یجازندگی میکنم خاهرشوهرم بیدارش کرد کارداش میخاس بره جایی منم ب شوهرم گفتم سرراه منم بیام شروکرد ب فحاشی بعدگفتم باشه باتاکسی میرم گفت بروبدرک منم اومدم ولی ازاون موقع این رفتارش ته دلم اذیتم میکنه واقعاتابخام جایی برم محصوصاپیش مامانم اینا رفتارش اینه بنظرتون حق بامن بودیاشوهرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آقایون اصولا یه جبهه مقابل خانواده ی همسرشون همیشه دارن اما این دلیل نمیشه بنظرم بخواد با شما بد رفتار کنه یا شمارو به مقصد نرسونه، شاید اون لحظه از چیزی عصبی بوده که سرشما خالی کرده یکم عصبانیتش فروکش کنه خودش عذر خواهی میکنه ازت

وقتی یکی چندبار یه رفتار زشتو تکرار می‌کنه مقصر اونه

بحث یکی دوباره نیس ازهمون اول ازواجم جایی رفتنی همین بودبخداهیجایی نمیبردم یجوری جومیگیردش انگارچی خاستم

بعدباخاهراشوهمه جامیبره من تنهاباتاکسی میرم واقعااذیتم 

عزیزم آقایون اصولا یه جبهه مقابل خانواده ی همسرشون همیشه دارن اما این دلیل نمیشه بنظرم بخواد با شما ...

خب عزیزم دارم میگم ازاول ازواجم همی بودهمون باراول جایی نمیبره منو بعدخودش بابقیه همه جامیره هرکارکردم درست نمیشه

کلاانگاریه کارغیرممکن ازش میخاس خیلی دادمیزنه خیلیییی

هیچوقت انجام نمیده منم باتاکسی یاتنهامیرم واقعا رومخمه این رفتارش هرباردادمیزنه فش میده دعوامیکنه

خب عزیزم منم آدمم بعددوماه اومدم خونه مامانماصولاکم میام اونم سرچن ماه هیچوق شوهرم نمیاره جوری نیس ه ...

میفهمم ولی وقتی شوهرتون ببخشید شعور ندارن شما نگو منم ببر بیار ،احترامت حفظ بشه این مهمه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

کارش چقدر زشته،اما شما دیگه نگو

میگی دیگ ازش نخام؟

بفهمه هم باتاکسی میرم دعوادرست میکنه ولی واقعانیازدارم بیام من اصولاکم میگردم همش خونم چ راهکاری پیشنهادمیدین درسا شه؟ بعدپنج سال بازهمینه خیلی بخداتلاش کردم درست شه 

میفهمم ولی وقتی شوهرتون ببخشید شعور ندارن شما نگو منم ببر بیار ،احترامت حفظ بشه این مهمه

واقعاجزشوهرم کسیوندارم ازسرناچاری میگم بش ولی دیگ نمیگم باتاکسی میام واقعاخودم خسته شدم

میگی دیگ ازش نخام؟بفهمه هم باتاکسی میرم دعوادرست میکنه ولی واقعانیازدارم بیام من اصولاکم میگردم همش ...

شما شوهرتون می‌شناسی من نمی‌دونم ،چی بگم ،چه موقعیت عجیبیه ،چرا اینکارو می‌کنه اخه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒