2821
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 98 پست
توافقی دیگههر ۵ماه یکی تا ده سال رسید داشتم اگر فوت نمیکرد تا سال ۱۴۱۰ رسید داشتم !!تا زنده بود تو ...

عزیزم مهریه ات چقدر بود؟شوهرت دارایی داشت یا اومد دادگاه گفت که بیکارم؟واقعا خیلی خوبه گرفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توافقی دیگههر ۵ماه یکی تا ده سال رسید داشتم اگر فوت نمیکرد تا سال ۱۴۱۰ رسید داشتم !!تا زنده بود تو ...

یعنی با شوهرت توافق کردین که هر چند ماه سکه بده یا توافقی جداشدی بعد گزاشتی اجرا 

منظورت قولنامه ست ؟چه عجیب که دست بنگاهه شوهرت گفته؟؟به نظرم برو یه روز بگو میتونم یه کپی ازش داشته ...

اره گلم قولنامه 

چون شاهد امضا نزد بود بنگاه گفت باید اینجا بمونه شاهد بیارید امضا کنه و ببرید 

حالا بگم کپی میخوام نمیگه چون شاهد امضا نکرده نمیشه؟

اره گلم قولنامه چون شاهد امضا نزد بود بنگاه گفت باید اینجا بمونه شاهد بیارید امضا کنه و ببرید حالا ب ...

یه کانالی تو ایتا هست مشاوره حقوقی رایگان میدن و کارشون خوبه من چندباری سوال کردم درمورد موضوعات مختلف خیلی خوب راهنمایی کردن که شاید هر وکیلی اینجور راهنمایی نکنه و از نا آگاهی آدمم سواستفاده کنن اما این موسسه خوب راهنمایی کردن دوس داشتی درخواست دوستی بده لینکش بفرستم به ادمین پیام بده یا اگه لازم بود بگو شماره می‌فرسته تماس بگیری

ببینین تو این سایت زیاد این موضوع مشابه مشکل شماهس 

اگه دوسش دارس از خونوادش کاری کن فاصله بگیره درک نمیکنم اینجور آدما چرا ازدواج میکنن پیش پدرمادرشون بمونن تا این که یکی دیگه رو بدبخت کنن

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

ازدواج مجدد کردم دوسال نیم میشه هست عقد ازدواجم اسفندد۱۴۰۱

دوسال دقیق بعد حدایی سخت پر از خلا و...ازدواج مجدد کردم

دوسال هم هست زیر یک سقفیم مرداد ماه 

و بچه یکساله یک ماه دارم

و ۴۰ ساله هستم 

خلاصه 

دیگه بسه مرور گذشته

ناپیک هامو بخون  متوجه میشی