2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

1208 بازدید | 98 پست

من فرزند طلاقم خانواده ای مشتم نیست ۸ ماهه ازدواج کردم 

شوهرم بشدت مامانیه زیر تمام شروط عقد زده کتکم میزنه انقد که همسایه ها از زیر دستش درم میارن منم به کلانتری پناه بردم چون یه مدت به مشکل خوردیم چون خانوادش اصرار داشتن بریم شهر اونا زندگی کنیم منم قبول نکردم 

شوهرم ورشکست شده 

خلاصه یه مدتی ولم کرد رفت پیش خانوادش دید که کوتاه نمیام برگشت چون کوتاه نیومده بودم اومد و ناسازگار شد و کتکم میزد

منم یه دوستی دارم گفت اگه میخوای تا آخر عمر کتک بخوری سکوت کن وگرنه برو قانونی پیگیر شو و نزار اینکارا رو باهات کنه 

منو به یه وکیل آشنا معرفی کرد همسرم رو بردم و وکیل کلی ازم دفاع کرد و همسرم رو راضی کرد که توافقی جدا شیم و بجای مهریه پول رهن خونه رو بهم بده همسرمم توافق نامه امضا کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اومدیم خونه شوهرم دیگه وقتی دید از خودم دفاع کردم اصلا کتکم نزد فووش هم نداد و اعتراف کرد که مشکل از خودشه منم کلی خدا رو شکر کردم که طلاق میگیریم خورد به تعطیلی ها نرفتیم دنبالش الان میگه طلاق نمیدم میام دادگاه میگم که مهریه رو میدم نفقه میدم ولی باید بیای روستامون زندگی کنی

خب برو شهر اونا زندگی کن

چرا برم وقتی شوهرم هیچ کار و باری اونجا نداره و از اول ازدواج باهاش شرط کردم؟منم که تو شهر بزرگ شدم و حتی برای تفریح بیشتر یک روز روستا نرفتم

شاید چون ورشکست شده یکم اوضاع روحیش بهم ریخته یکم درکش کن باهاش مهربونم باش بهش گیر نده بذار خودشو جمع و جور کنه...

شاید خونه گرفتن سخته براش میگه بریم خونه ی مامانم اگه دوستش داری بمون باهاش اگه بهتر نشد جداشو

دور از انسانیته الان که شکست خورده ولش کنی 

بهش بگو بیا از همین الان از نو شروع کنیم

میتونی مهریه بگیری؟

سوال خودمم همینه مقداری طلا دارم فروختم که براش مغازه بزنم ولی چون زرنگ بازی میزاشت که به نام خودش کنه گفتم پوله منه چرا به نام تو و بهش ندادم 

سوال خودمم همینه مقداری طلا دارم فروختم که براش مغازه بزنم ولی چون زرنگ بازی میزاشت که به نام خودش ک ...

اگه میتونی بگیری طلاق بگیر کسی که دست به زن داره درست،نمیشه

حالا باز باید خودت ببینی

شاید چون ورشکست شده یکم اوضاع روحیش بهم ریخته یکم درکش کن باهاش مهربونم باش بهش گیر نده بذار خودشو ج ...

۶ ماهه بیکاره میگم برو کارگری من میسازم 

حق تحصیل دارم نمیزاره بخونم 

مامانش اینا هم اونجا خونه ای ندارن بهش بدن خونه خودشون دیوارای گچ نشده در این حد قدیمی 

انصافه من که درس خوندم معلم شم برم اونجا 

اونم وقتی پدر و مادرش دائم سرکوفتم میکنن درسته خانوادم پشتم نیستن و رفت و آمد نداریم ولی جهاز کامل دادن 

اگه میتونی بگیری طلاق بگیر کسی که دست به زن داره درست،نمیشهحالا باز باید خودت ببینی

دقیقا ببین همیشه گوشیش در حال فیلم گرفتن و صدا ضبط کردن که یه آتو ایی بگیره حتی زمانی که خوبیم یا مهمان داریم ضبط میکنه که اگه خ خواست طلاقم بده استفاده کنه 

چرا برم وقتی شوهرم هیچ کار و باری اونجا نداره و از اول ازدواج باهاش شرط کردم؟منم که تو شهر بزرگ شدم ...

زندگی مشترک همینه عزیزم 

شاید الان توانایی زندگی فراهم کردن داخل شهر رو نداره.

یجاهایی باید کوتاه بیای.

اگه مرد خوبیه طلاق رو بذار آخرین گزینه 

۶ ماهه بیکاره میگم برو کارگری من میسازم حق تحصیل دارم نمیزاره بخونم مامانش اینا هم اونجا خونه ای ندا ...

ببین شوهرت که ورشکست شده پس مهریه نمیتونه بده بهت 

خانوادت هم که پشتت نیستن قطعا برگردی برات فرش قرمز برات پهن نمیکنن

من درکت میکنم 

با زبون یا چیزی رامش کن حرفتو گوش بده 

خب درس خوندی تموم شده؟؟ یعنی لیسانس داری برای معلمی؟ یا تازه میخوای بخونی؟

حتی نیاز جنسیم رو برطرف نمیکنه با کوچیک ترین بحث جاشو جدا میکنه یذره پول میاد دستش میگه من جمع میکنم که برم نیومدی هم بدرک 

من تازه عروسم نه عروسی برام گرفتن نه عقد و نه هیچی یه ناخن میخوام بکارم میگه خرج اضافی نکن حتی زمانی که کار و پول داشت