2777
2789

امیدوارم تاپیکم اخرش بترکه چون نمیخوام بمونه

امروز لب ساحل پر از مردایی بودن ک مجردی اومده بودن و خیلی از دخترایی رو دیدم ک باهاشون رفتن و حتی چونه زدن سر قیمت 😢

دلم ب حال زن اون‌مرد دندون‌پزشک‌و تمام همسرانی ک‌ تو خونه بفکر درست کردن زندگیشونن و اونور ی جونور داره اینجوری بهش خیانت میکنه میسوزه 

کتاب معجزه شکرگذاری اثر راندابرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تشخیص میدی کی متاهله کی مجردهو چجوری تشخیص دادی کی دندونپزشکهخدایی امشب رد دادید برید بخوابید

بحثو بازش نکردم 

وارد جزعیات چی میشی؟

آره قربونت خیانت خیلی زیاد شده...دخترایی که با هزار رنگ میان میچسبن به این مردها و خیانتی که تکرار میشه دنیا رو همینا سیاه کردن واسه همینه که حال هیچکس خوب نیس بس که زنا زیاد شده 

بعد اونا همونایین ک استوری مستقلی میزارن😂

دقیقا  

تو کافه بودیم 

ی دختره ک هرشببب میاد همیشه کفش مارک لباس و تیپ انچنانی  با تلفن حرف میزد بعد چندتا مرد وارد شدن نشستن رو ب روش از حرفاشون فهمیدم ک یکیشون دندون پزشکه 

سنش هم خیلی بیشتر از دختره بود و داشتن هماهنگ میکردن ک بقیه دخترا بیان 

جالب اینجاست اصلا دختره براش مهم نبود ک حرفاشو 

دارن میشنون بقیه