بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه باید پول باشه وقتی تیست خودتو بکش از کجا میاره
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
ما پوست کلفت ها تا آخر عمر باید پوست کلفتی کنیم تا زندگیمون پیش بره ولی من تصمیم گرفتم دیگه پوست کلفت نباشم
یه مهندس حسابدار خسته هستم. اسم کاربریم قدمتدار هست چون دو تا کاربری قدیمی داشتم که توسط یکی از آشنا هام لو رفت ( آشنای عزیز اگه منو بازم شناختی به روت نیار ، بزار زندگیم رو کنم ، آنقدر فضول نباش ) سنم زیاد نیست اما تجربه ام زیاده و حرف های زیادی برای گفتن دارم . طناز هستم و دیدگاه طنزی نسبت به مسائل زندگی دارم . اما زندگیم اونقدر ها هم طنز نیست . یه دختر شاد و سر زنده و به دنبال پیشرفت فردی و اجتماعی هستم . هر سوالی درباره رشته ریاضی و حسابداری دارید ازم بپرسید در حد امکان کمک می کنم .
من ترجیح میدم یه آدم پرتوقع باشم که همه توی برخورد با من حدشونو بدونن و طرف دائم دغدغش این باشه که منو راضی نگه داره تا اینکه از نظر بقیه یه آدم مهربون و فداکار باشم