2777
2789
درستشم همینه من ترجیح میدم یه آدم پرتوقع باشم‌ که همه توی برخورد با من حدشونو بدونن و طرف دائم دغدغش ...

متاسفانه همه اینو از اولش نمیدونن و تغییر کردن هم راحت نیست 

درستشم همینه من ترجیح میدم یه آدم پرتوقع باشم‌ که همه توی برخورد با من حدشونو بدونن و طرف دائم دغدغش ...

مهربونم  باشی دور از جون بقیه فکر میکنن احمقی هی میخوان سرت کلاه بزارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم میخواد یه مدت اونجوری باشم 

ولی وقتی مردنداره 

از کجا باید بیاره 

گاهی میرم بیرون 

با اینکه خودم شاغلم میگم 

اینا از کجا میارن مو ناخن لباس

من با همون لباس فرم کارم ببشتر جاها میرم 

هیچی نمیخرم باز 8تمون گرو نهمونه 

نمیرسه دیگه خواهر

کف دستی که مو نداره رو

چه جوری باید کند

بگو من یاد بگیرم  

بخدامامان من اینقدر برا بابام ناز داره همچی هم مجبورش میکنه براش بخره

از طلا بگیر تا جنس خونه بابام سفیده مامانم  سبزه تیره 

اونوقت مادختراش یذره عرضه  و جذبه ی مامانو به ارث نبردیم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
طرفت باید فهمیده باشه

حرص میخورم دارم میبینم دخترای داغون با ناز کردن و لوس بازی همه میخوانشون  صرفا من بدنیا نیومدم که هم نقش  زنو  بازی کنم هم مرد  ک بگن تو فقط مستقل شو فلان خو چ فرقی با مرد دارم الان 

دلم میخواد یه مدت اونجوری باشم ولی وقتی مردنداره از کجا باید بیاره گاهی میرم بیرون با اینکه خودم شاغ ...

منم موندم فقط امیدوارم یکی یادمون بده چ کار باید بکنیم هم درس بخون هم کار کن هم زیبا باش   نمیکشم دیگه چ وقتی میمونه برام ک ناز کنم

دلم میخواد یه مدت اونجوری باشم ولی وقتی مردنداره از کجا باید بیاره گاهی میرم بیرون با اینکه خودم شاغ ...

آفرین دقیقا منم مث شما 

حقوق همسرم تا قرون آخرش دست منه چیزی از قسط و خوراکی نمیمونه ک بخام طلا یا لباس بخرم یا برم  بخودم برسم 

با پول حرام فقط میشه راحت بریز بپاش کرد نه با پول زحمتکشی 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗