2777
2789
عنوان

میترسم آجی‌کوچیکمو نداشته باشم

147 بازدید | 10 پست

خیلی وابستشم،وابستمه،تنها کسیع که میتونم کنارش احساساتمو بروز بدم،کنار همه خشک و سرد و بی احساسم،ولی برا آجیم هیچوقت اینجوری نبودم هرچند که همیشه باهم دعوا داریم،ولی حتی وسط دعوا تو دلم قربون صدقش میرم:))))

میترسم از هم حدابشسم دوربشیم یه روزی،قطعا همین میشه ولی نمیخام باورش کنم

یادمه مشاور مدرسمون میکفت منو آجیم مثل تو و آجیت بودیم هرروز با هم بیرون بودیم تا روزی که مهاجرت کرد،ختی چند سال یه بارم نمیتونم ببینمش💔

عکساشو نشونم میداد خودشم کریه میکرد عکسارو بغل میکرد گریه میکرد حتی جلو خودشو میگرفت بازم چشماش پر اشک میشد...

نکنه منو آجیم اینجوری شیممم

یه امشب جفت هم نخابیدیم خابم نمیبره،نمیدونم چرا منی که انقد برا همه بی احساسم برا آجیم اینجوریم،باید شب بغلش کنم بخابم 🥲😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیی چندسالتونه هردو

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چند سالشه ؟ خودت چند سالته ؟ چقدر خوبه اینقدر رابطتون عمیقع امیدوارم دختر منم با خواهرش همینطوری باش ...

۱۲ سالشه من ۱۶

خیلی وابسته ایم خیلی خیلییی ،این زیادم خوب نیست ولی

عزیزممم انشالله