2777
2789

من همه نظراتتونو خوندم 

و دیدم نظرات مخالف چندین برابر موافقه 

و نشستم با خودم دیشب تا صب فکر کردم گفتم من تا ده سال اینده نمیتونم شوهرمو ازونجا بیارم بیرون

ما راجبه این موضوع چند روز پیش حرف زدیم و من اوکی داده بودم گفته بودم میام طبقه بالا ( دلایلم تو تاپیک های قبلیم هست)

امروز زنگ زدم گفتم من فکرامو کردم و مخالفم و نمیام طبقه بالا

یه عالمه دعوا کردیم اخرم گفت تو زنگ زدی برینی به اعصاب من خدافظ 

تا الانم قهر بودیم

خودش پیام داد گفت دستم زخم شده سرکار و اینا

گفت کاش زودتر میگفتی لااقل من ۱۰۰ تومن پول در و تزیینات سقف نمیدادم 

این دو تا رو نمیتونست کنسل کنه چون پولشو داده بود

بقیه رو کنسل کرده

خلاصه کنسل شد و مستاجری رو انتخاب کردم بجای طبقه بالای مادرشوهر

انشالله خوشبخت و راضی باشم از تصمیمم 

فعلا هم باهاش سرسنگینم بخاطر دعوای صبح

ولی جنگ اول به از صلح اخر

امیدوارم تصمیم درست رو گرفته باشم

باز اگه نظر یا راهنمایی دارین بهم بگین لطفا عزیزای دلم 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی همه مادر شوهر ها و خواهر شوهرها دخالتگر نیستن،تو این اوضاع مستأجری بنظرم اول زندگی خیلی خوب بود حمایت میشدید

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببین اگه بری بالای مادرشوهر چقدر از نظر مالی جلو میفتی؟

اینجا انتخاب بین بد و بدتره

میتونی چند سال دندون رو جگر بذاری تا حداقل یا واحد نقلی برا خودتون بخرید؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

عقلتون رو میدید دست کاربران بعضا خام و ناپخته و هیجان زده این سایت!

حالا بعد دعوا و ناراحتی چی بگیم دیگه؟ 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خوشبخت باشی. این تصمیم خیلی شخصیه و باید با توجه به طرف مقابلت تصمیم گیری کنی. مثلا من خودم تو پارک چادر بزنم بیشتر از ۲ ساعت نمیرم کنار مادرشوهرم ولی بعضیا سالهاست زندگی میکنن و ظاهرا راضین

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه واقعا مادر شوهرت خوبه میرفتی 

ولی کلا نزدیکی خودش ی کینه های میاره ک نمیتونم توضیح بدم پیش،میاد اجتناب نا پذیره 

ولی انشالله ک شوهرت و خانوادش،هم به راحتی بهت احتران بزارن و زندگیت اروم شه سر این قضیه پیروزی خوبیه این دور بودن 

اما از دل شوهرت باید در بیاری یکاری کم فکر نکنه خاستی دورش کنی و اینکه تصمیمت عوض شد و خرم براش داشت و... 

یکار کن ک حس امنیت برگرده بهش راج بهت

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

فقط امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک نزنی بگی تو سختی افتادیم بخاطر مستاجری و این حرفا

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
عقلتون رو میدید دست کاربران بعضا خام و ناپخته و هیجان زده این سایت!حالا بعد دعوا و ناراحتی چی بگیم د ...

دقیقا بعضی کاربرها هنوز کم سن هستن و خودشون تجربه ی زندگی رو ندارن

کج کلاه خان یارمه