2777
2789
عنوان

جایی میخوام کار کنم ک

342 بازدید | 17 پست

امروز رفتم باهاشون صحبت کردم همه چی توکی بود فقط میگه قراردادو موقع حقوق دادن میبندن که من گفتم زودتر میخوام گفت حالا ببینیم چی میشه اخه اومدیم و بعد یه ماه گفت خوش اومدی بسلامت ینی رسما حمالی کردم دیگه 

بنظرتون برم؟؟ گفت از فردا برا اموزش میتونی بیای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فروشگاه بزرگ نزدیک خونمون هست که صاحبش یه روز که بابام صحبت میکرده بود بابام پرسیده بود چرا اینقدر زود به زود کارگر عوض میکنید ؟ مگه چقدر سخته این کار ؟ که اونم گفته بود به همه میگم یه ماه باید کار کنی بعد اگه خوب بودی  قرار داد که سر ماه جوابشون میکرده و یکی بعدی رو میاورده کن پول کارگر نده 🤦🏻‍♀️😮‍💨

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
یه فروشگاه بزرگ نزدیک خونمون هست که صاحبش یه روز که بابام صحبت میکرده بود بابام پرسیده بود چرا اینقد ...

بیا از همین میترسم😑

من فردا میگم بهش اگه بعد اموزش قرارداد میبندی که هیچی نمیبندی من نمیام

نه نرو از روز اول باید قرارداد بنویسی و بیمه بشی یادت باشه همیشه 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

بیا از همین میترسم😑من فردا میگم بهش اگه بعد اموزش قرارداد میبندی که هیچی نمیبندی من نمیام

.

آره خوبه به نظرم

نزار ازت سو استفاده شه عزیزم چون کارشم اصلا آسون نیست و کمرت داغون میشه چون خیلی باید سر پا باشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.