2777
2789
عنوان

چی میشه که یه مرد💔❤️‍🔥❤️‍🩹🖤

2107 بازدید | 114 پست

به زنی ک واس بدست اوردنش خیلی تلاش کرده ، عاشقش بوده ، خیلییی محبت کرده و محبت دیده. باهم کلی خوش گذروندن، دختره خووب خانم خانواده دار. از شوهرش سرتر. ک میخاستن بچه دار شن و میدونه زنش چقددد حساس و عاشقشه خیانت میکنه؟؟؟؟ 💔💔💔😭😭😭😭😭 چی میشه؟؟؟ ک میره دنبال ی زن ۱۰ سال از خودش بزرگتر و میخاد ک با ی زن از زن خودش پایین تر دوست بشع؟؟؟ 

مردی ک خیلیی ادعای پاکی و غیرت و خدا پیغمبریش میشده و‌بقیه رو ک میشنیده خیانت میکردن منع میکرده و از بدی خیانت و پاشیده شدن زندگی بعدش میگفته؟؟؟؟؟؟🖤🖤🖤 ولی خودش میره سمت این کارو کلی زنشو میپیچونه. 💔 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم برو با یکی دیگه که ادب بشه

مگ‌من مث اون بی ذات و بی خانوادم. دارم‌حدا میشم. اونم اگ دیگ منو،نمیخاست میگفت بریم حدا شیم اول بعد میرف پی کثافت کاری 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

خیلی دلایل داره

بی محبتی زن

قدر نشناسی مرد

خاله زنکی بودن مرد

مسابقه بدون برنده خانمها در ارایش و لباس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عجله نکن شاید درست بشه  اگه نیازهای دیگت وبرطرف میکنه ودوستت داره میدون وبرای یکی دیگه خالی نکن   

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد