2777
2789

وقای تنهام در عین اینکه احساس سر حالی و خوبی و سبکی دارم ولی  همش احساس نیاز ب جنس مخالف تکیه کردن ابراز علاقه شنیدن و ... دارم ... 

اهل دوست پسر و اینا نیستم ولی وقتی با کسی شروع میکنم برا آشنایی ک بعدا ب نامزدی ختم بشه و .... یهو احساس خفگی محدودیت و دلزدگی میکنم 

الان یک ماهیه با ی نفر در حال آشنایی ام. دیوانه وار دوستم داره لحظه به لحظه قوربون بلام میره در حد این یک ماه هم عملا ثابت کرده دوستم داره از چشاش هم میفهمم این حسو کاملا  از لحاظ مالی حواسش بهم هست هر چی رو ک میگم اصلاح میکنه   محل زندگی شرط و شروط ازدواج و ... همه رو هر چی من گفتم قبول میکنه 

( اینا در حالیه کل دور و اشناها این آدمو به مغروری میشناسن ).... 

تاحالا چشم پاکی خاص و یا چشم ناپاکی خاصی ازش ندیدم ولی حس میکنم خیلی پاکه .... 

ولی بازم لذتش فقط ی هفته اول بود برام بعدش عادی شده برام زندگی کسل کننده شده برام   حالم بد نیستا اما اون احساس سبکی و خیال رتحتی تنهایی رو ندارم و اون ذوقیییی ک همه برا رابطه دارنو ندارم ... 

نمیدونم چ مرگم شده بعد طلاقم ک چند سال پیش بود  کلا خنثی شدم فک کردم بهتر شدم ولی انگار ن 

چیکار کنم ؟ 

کاربری دست دو نفره .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو جوونی خاصی زیبایی نازی حق زندگی داری پس سیفون رو بکش تا حالت خوب بشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اصلا جایگاهی بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم تو جوونی خاصی زیبایی نازی حق زندگی داری پس سیفون رو بکش تا حالت خوب بشه

خوب تهش ک باید با یکی اوکی شم. بنظرم یا مشکل روحی دارم و باید درماندشه یا اگر بخوام خرافاتی بشم بگم بختمو بستن

کاربری دست دو نفره .....
شرمنده هیچوقت نمیتونم فازتونو درک کنمن معلومه دوست دارین برید توو رابطه ن مشخصه از رابطه فراریین واق ...

بخدا دست خودم نیست   نمیدونم چمه 

کاربری دست دو نفره .....
خوب تهش ک باید با یکی اوکی شم. بنظرم یا مشکل روحی دارم و باید درماندشه یا اگر بخوام خرافاتی بشم بگم ...

روحت گیر کرده تو اون زمان و شرایط باید سیفون رو بکشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .