2777
2789

کسی گرفتع؟

جوابش اخر مرداد میاد نگرانم🥶

علوم پزشکی ام

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

تیپ یک و دو چ فرقی داره

یک مثل تهران مشهد اصفهان 

دو سطحش یکم پایینتره از نظر امکانات و رتبه اساتید 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دو کجا بودی

یک کجایی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سلام میشه در خواستمو قبول کنین راجب رشته تون میخوام سوال بپرسم

سلام همینجا بپرس عزیزم جواب میدم 

درخواست کلا قبول نمیکنم یادم میرع پیامارو چک کنم

سلام همینجا بپرس عزیزم جواب میدم درخواست کلا قبول نمیکنم یادم میرع پیامارو چک کنم

من 5ماهی هست تایپک هات رو دنبال میکنم وامیدوارم ب بهترین ها برسی راستش من پایه نهم هستم و میخوام انتخاب رشته کنم اما چون ب چیزی علاقه ندارمو همه درسامم توی ی سطح هستن کارم خیلی سخت شده شما الان رشته ات تجربی هست؟سخته؟اخه یکی از اشناهای ما 5سال هست پشت کنکورع برای همون میترسم برم تجربی وعمر خودمو حدر بدم و تقریبا دلشم ندارم ی ادم سوخته یاهرچیز دیگه ای بیارن خودم حالم بدمیشه باید ی هفته همونجا بستریم کنن وگرنه دلم باتجربی بود و الان تصمیم گرفتم برم فرهنگیان البته شاید اما موندم از چ رشته ای برم بهتر هست میشه بگین رشتتون چطورع ی توضیح از چیزهای ک نیاز هست بدین ونظرتون راجب تصمیم بگین؟

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

من 5ماهی هست تایپک هات رو دنبال میکنم وامیدوارم ب بهترین ها برسی راستش من پایه نهم هستم و میخوام انت ...

منم درسام خیلی خوب بود سال اخرم خورد به کرونا و شرایط رو برام سخت کرد

البته الان ناراضی نیستم خداروشکر

حقیقتا من داستان تحصیلم پیچیده اش خیلی نمتونم الگو مناسبی باشم

ولی اگه میخوای بری فرهنگیان برو همون انسانی تجربییی خیلی سخته اونقدر که اگه کنکور رتبه ات بخوره به زشته های علوم پزشکی حیفت میاد بعد این همه سختی بری فرهنگیان

اگه تحمل استرس و فشار درسای پرستاری و علوم پزشکی رو نداری که واقعا باید بگم سرسام اوره سمتش نیا الکی اعصابتو خورد میکنی

ولی اگه میلی به درسای انسانی نداری که منم نداشتم نرو انسانی

برای کنکور هم اونایی که ۵ سال پشت کنکورن چیربگم والا یا واقعا از ته دل نمخونن و سر سری میگیرن یا هدفشون فقط پزشکی یا فقط دندون یه دانشگاه خاصه

که جفتش به درد نمیخوره

نهایت یه سال پشت کنکور باشی اگه خوب بخونی موفق میشی