2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من,دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 80 پست
خداروشکر عزیزم.ممنون که تجربت و برامون تعریف کردی.مبارک باشه 

مرسی عزیزدلم😘

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
به سلامتی قدمش خیر باشه  اسم دکتر و بیمارستانتون هم میشه بگین

من اردبیل بیمارستان قائم بادکتر الهام نصیری و مامای همراه لیلی هادی زایملن کردم عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم ۳۷۰۰بود 😊ولی خداروشکر منم زود زایمان کردم حدود چار ساعت و نیم شد

مال شما کلا چقد طول کشید؟؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مبارک باشه عزیزم مامای همراه مفید بود؟ هزینش چقدرشد؟

اره خیلی عزیزم

هزینه دکتر و مامای همراهم هر چ بیمه پرداخت کنه همونه 

دکترم خودش پول نمیگیره

بیمه منم ایرانیان هست

عزیزم مبارکه هفته چند بودی دقیقا؟  

مرسی عزیزم

۳۶هفته و ۶روز

عزیزم مادرتون هم مثل شما خوش زا بوده ؟

یا کاری کردین که نی نی زود دنیا اومد ؟

دردش هم واقعا برای منی که استانه دردم کمه فکر میکنید چطوریه ؟؟؟؟؟؟ احتمالا نتونم   

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
اره خیلی عزیزم هزینه دکتر و مامای همراهم هر چ بیمه پرداخت کنه همونه  دکترم خودش پول نمیگیره ...

متوجه نشدم😟😟😟😟

یعنی پول جداگانه نگرفت مامای همراه؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

عزیزم مادرتون هم مثل شما خوش زا بوده ؟

یا کاری کردین که نی نی زود دنیا اومد ؟

دردش هم واقعا برای منی که استانه دردم کمه فکر میکنید چطوریه ؟؟؟؟؟؟ احتمالا نتونم   

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
دختر منم ۳۷۰۰بود 😊ولی خداروشکر منم زود زایمان کردم حدود چار ساعت و نیم شد مال شما کلا چقد طول کشید ...

مال من یساعت ونیم طول کشید 

همه تعجب کرده بودن

خب به سلامتی مبارکه، ان‌شاءالله خوش قدم باشه، خداروشکر که همه‌چی خوب پیش رفت، ولی با اون همه کار و خونه تکونی و پیاده‌‌روی که داشتی،اگه طبیعی زایمان نمیکردی عجیب بود😂

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
ممنونم واقعا حالا اسمشو چی گذاشتی😍

مهدیار عزیزم