2777
2789
عنوان

وای خونه خراب شدیم بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم پیرزنه زنده بمونه تو اتوبان سرعت زیاده اونجا چه می‌کرده شکایت که حتما میکنن اما احتمالا پیر ...

آره اون خانوم مقصر هست اصلان ابره پیاده نبود اونجا خدا بخیر بگذرونه واقعاً 

کسی که مشکل قلبیش حاده به نظرم نباید بشینه پشت فرمون

نه خیلی حاد نیست اصلان دست فرمونش تو فامیل واقعاً تکه بابام ولی یک لحظه هست دیگه اتفاقه ولی واقعاً تو اتوبان چیکار می‌کرده زنه

😐😐😐اتوبان رفتن جرمه

اره دیگه اتوبان محل عبور ماشینها هست عبور عابر پیاده ممنوع هست پل هوایی میذارن دیگه نباید بیان تو اتوبان یه خانواده ارو اسیرو درگیر میکنن

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مطمئنی تواتوبان زده بهش

والا الان بهم زنگ زد بابام با یه صدای خیلی گرفته گفت تو اتوبان محلاتی تصادف کردم دیگه هیچی نگفت فقط گفت  اتوبان محلاتی زدم به یکی بعدش زنگ زدم اومدن با آمبولانس بردنش

آره اون خانوم مقصر هست اصلان ابره پیاده نبود اونجا خدا بخیر بگذرونه واقعاً

اره دیگه مشخصه اتوبان محل عبور عابر پیاده نیس 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..