2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد هزینه کردی ؟ راسته میگن باید اولش کلی پول بدی مهریه ی من ۸۰ سکه س .چقد باید خرج کنم از اول

ببین از من هر پرونده ۳۰ گرفت مهریه رو هم گفت ۱۰ درصدشو برمیداره اگه چیزی گیرم اومد

۳۰ نفقه

۳۰ مهریه

۳۰ تمکین

ببین از من هر پرونده ۳۰ گرفت مهریه رو هم گفت ۱۰ درصدشو برمیداره اگه چیزی گیرم اومد۳۰ نفقه۳۰ مهریه۳۰ ...

وای ینی ۹۰ دادی وکیل 

چقدر زیاد 

قصدت مهریه هست یا فقط طلاق توافقی 

نفقه رو خیلی گرفته .خودتم میتونستی انجام بدی ک

وای ینی ۹۰ دادی وکیل چقدر زیاد قصدت مهریه هست یا فقط طلاق توافقی نفقه رو خیلی گرفته .خودتم میتونستی ...

نه چون تمکین بود و اینا اصلا حوصله دادگاه نداشتم

ولی گفت راه میاد باهام هم قسطی دارم میدم هم تخفیف قراره بده بهم

احتمالا توافقیش کنم. ی مقدارشو گرفتم بقیشو که قسطی میده رو میبخشم طلاقمو بده

منم عقدم عزیزم تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم

نه چون تمکین بود و اینا اصلا حوصله دادگاه نداشتمولی گفت راه میاد باهام هم قسطی دارم میدم هم تخفیف قر ...

چقد از مهریه تو گرفتی ؟

والا نامزد من آدمیه که باید یه چیزی هم بهش بدم تا طلاق بده ..

چقد از مهریه تو گرفتی ؟والا نامزد من آدمیه که باید یه چیزی هم بهش بدم تا طلاق بده ..

ببین امتیاز خونشو ازش گرفتن 

نمیدونم دقیق چقدره

با نفقه معوقه

بس میشه دیگه بیخیال بقیش شدم

شما هم زورتو بزن نهایت نشد باز حسرت نمیخوری کاش تلاش کرده بودم ی چیزی ازش گرفته بودم

مهریه خالی اقدام نکن یکباره دادخواست ها دوتا گواهی مهریه و نفقه و اجرت المثل و استرداد جهیزیه تو همه شون باهم باید بزنی اگ عقد نیستی واگ عقدی فقط دوتا گواهی مهریه و اجرای مهریه و نفقه و حق حبس تو انجام بده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.