2777
2789

اوایل ازدواجم بود رفته بودم خونه جاریم سر سفره من و شوهرم و برادرشوهرم نشسته بودیم که جاریم داشت یه چیزی می آورد بالای سرم که رسید گفت وااااای رو سرت شپش هست سینی را گذاشت وسط سفره و شروع کرد موهای من را یکی یکی کندن و ریشه ی سفیدشون را نشونم میداد می گفت اینا شپش هستن.منم کلی گرخیدم و رفتم جلوی آینه نگاه کردم و گفتم باشه باید برم دکتر. اومدم خونه در حالی که خیلی ناراحت بودم که تو جمع ضایع شدم 

دو روز بعدش رفتم دکتر و دکتر گفت خانم سرتون حتی شوره هم نداره مگه خارش دارید؟ گفتم نه...

خلاصه شپش نداشتم.

دیگه از اون روز به بعد تصمیم گرفتم خیلی خودمونی نباشم و سر سنگین رفتار کنم دفعه بعد که جاریم را دیدم خونه مادرشوهرم بودیم. خیلی رسمی باهاش سلام و احوالپرسی کردم. اونم سریع متوجه شد و رفت به خواهر شوهرم گفت من به مریم گفتم سرش شپش داره و حالا ناراحت شده و با من سرسنگینه.

منم گفتم اون قدیم بود که مردم شپش می گرفتن آخه الان کی دیگه شپش می گیره...

یهو گفت بی فرهنگ من منظوری نداشتم...

منم گفتم بی فرهنگ شمایی و...خلاصه یکمی بگو مگو کردیم و ما اومدیم خونه.دیدم چند تا پیام توهین آمیز برام فرستاده با این مضمون که تو انقدر بی فرهنگی که بیشتر از این ازت انتظار نمیره و شوهرم همیشه می گفت که نباید با تو ارتباط داشته باشم و من اشتباه کردم و ....که من جواب پیام هاش را ندادم.

دیگه با هم قهر کردیم و اون دیدن زایمان من نیومد و منم برای اون نرفتم.شد کینه ی چندین و چند ساله...

چند بار هم مادرشوهرم گفت آشتی کنید ولی من به خاطر پیام های بی ادبانه ای که فرستاده بود قبول نکردم.

به نظرتون کی بیشتر مقصر بود؟؟؟

اصن این ادمو فراموش کن بذارش کنار ب اینم ک اون مقصره اون گفت نگفت و... فک نکن این سمخالصه ته بی فرهنگی اصن بیخیالش شو انگار نمیشناسیش

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بعد از چندین سال چطور تازه دنبال مقصری،

دیگه قهرید چه فرقی میکنه کی مقصر بوده 

به نظرم همینجور باشید بهتره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

جاری

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

منم چندساله با جاریم قطع رابطم حدود ۱۰یا دوازده سال تو یه شهر هم هستیم،الان بچه هاشو ببینم نمی‌شناسم😔

اونم یه سمی بود مثل جاری شما

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

والا من تو سر کسی شپش هم ببینم روم نمیشه بگم،

خیلی بد رفتارکرده بی ادب

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اینقد جاریت بی فرهنگه ادم نمیدونه چی بگه باید همون سر سفره میزدی دهنش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻