2777
2789
عنوان

بوی طبیعی چه شکلیه

137 بازدید | 9 پست

ایا ترشحات واژن در حالت عادی باید بی بو بی بو باشه ؟؟من یکم بود حس میکنم ولی بدون خارش سوزش تند هم نیست اصلا ولی به شلوارم دست میزنم یکم بو میگیره یعنی عفونته

بو بده عفونت دیگه،باید درمان کنی 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

در حدی که به شلوارت دست میزنی بو میگیره؟😐

چند وقت یه بار لباس زیرتو عوض میکنی؟

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حدی که به شلوارت دست میزنی بو میگیره؟😐چند وقت یه بار لباس زیرتو عوض میکنی؟

هرروز ،البته تو دوران قائذگیم روزای آخرش بوش اصلا زننده نیست خودمم تا شلوارم رو نکنم حس نمیکنمش

هرروز ،البته تو دوران قائذگیم روزای آخرش بوش اصلا زننده نیست خودمم تا شلوارم رو نکنم حس نمیکنمش

پس حتما برو دکتر

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

یعنی در حالت عادی هیچ بویی نداره.

نه نباید بوی زننده بده ترشحاتت اگه سبز رنگه عفونته

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین من به شدت به بو حساسم 

مدام میرم اپیلاسیون 

روزی یک بار حتما از یه شوینده خیلی ملایم برای اون ناحیه استفاده می کنم 

هفته ای دوبار دمنوش رازیانه میخورم 

و یک شب در میون دمنوش میخک و دارچین 

سیر و پیاز خام اصلا مصرف نمیکنم

توی سرویس بهداشتی از دستمال استفاده می کنم و خودمو خشک می کنم 

توی خونه هم همیشه دامن میپوشم بدون لباس زیر و شلوار 

تا دوره تخمک گزاریم نرسه هیچ ترشحی ندارم و هیچ وقت اون ناحیه بوی بدی نمیده

اگه بو میده به احتمال ۹۰ درصد عفونته

حذف قند مصنوعی هم خیلی روی بوی اون ناحیه تاثیر مثبت داره

از من روی شلوار بو نمیده اما خودش چرا واسه تعذیه بو میده 

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️