2777
2789
اره ولی من شدید خجالتی جلو مادرم لباس عوض نمیکنم الان جلوی یه خانم غریبه اصلا

سرو تهش پنج دیقس،وضعیت سلامتت مهم تره

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پرستارم

خیلی نوار قلب گرفتم

باید بگم که اصلا اصلا اون لحظه ما ببخشید به لخت افراد نگاه نمیکنیم یا تو ذهنمون من که به شخصه فکری جز نوار قلب گرفتن نیومده

ما کلا اون لحظه تو ذهنمون اناتومیه بدنه که چیو کجا بزاریم که نوار درست گرفته بشه

انقدر سیم ها بهم میپیچه🤣 درگیر باز کردن اونیم

نگران نباش اصن

بعدم ما وظیفه داریم لباس رو جوری بالا بزنیم که خیلی بیمار برهنه نباشه بعد این که بهت وصل کرد اون پوارهارو لباستو یکم خودت بده روی سینه ات 

امیدوارم بهت کمک کننده باشه

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

من پرستارمخیلی نوار قلب گرفتمباید بگم که اصلا اصلا اون لحظه ما ببخشید به لخت افراد نگاه نمیکنیم یا ت ...

من خودمم البته سه بار تا حالا نوار قلب دادم

خجالت هم کشیدم ولی خب فقط همون اولشع

برای سلامتی مهمه حتما برو

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜