2777
2789

سلام نگم که چطور شد و چی شد ( لطفا نپرسید خیلی طولانی ست)  ولی الان عراقم خاک پدریم که برای من خیلی نا اشناست خیلی خیلی خیلی سخته مخصوصا برای ما که پول نداریم ولی میدونم دیگه باید برای همیشه از ایران دل بکنم و قید ایران و بزنم اینجا همه چیز خیلی برام غریبه ست خیلی برام سخته جوری که امشب زار می زدم من اینجا رو دوست ندارم حتی اگه خاک خودم محسوب بشه ( من دورگم و اولین باره اومدم عراق)  خانواده ی پدریم خیلی مذهبی و تعصبی هستند واقعا دیگه به ته رسیدم 

کردستان عراقی یا منطقه عرب نشین؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو یه جور سرگرم کن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

خب

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

تایپیکای قبلتم دیدمموضوع رو میگی ولی جواب نمیدی

هوووف عزیزم جنجال نشه ولی هیچ وقت هیج جا نمی گفتم که دورگم ی جورایی نمیدونم چرا خجالت میکشم که بگم ☹️😓

هوووف عزیزم جنجال نشه ولی هیچ وقت هیج جا نمی گفتم که دورگم ی جورایی نمیدونم چرا خجالت میکشم که بگم ☹ ...

نه بابا چه حرفیه

خودمونم که تو ایرانیم هرکدوم از ی قومیتیم