2777
2789
عنوان

چرا خدا نمیخاد ما همو فراموش کنیم❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 20 پست
والله میشه تجربه کردم

خدا کنه بشه پسره رفته دعا و کلا چیز میز گرفته به هرکس میگم باورش نمیشه یادمه از خواب بیدار شدم همش تو ذهنم بود یهویی حسم بهش بیشتر شد و...شاید باورت نشه نه اکسمه نه رلمع اصلا نمی‌شناسمش فقد دیدمش از دور تاحالا نزدیکشم نشدم حرفم نزدم یهویی بشدت بهش وابسته شدم با دیدنش قلبم می‌ره و همش تو ذهنمه دیونه شدم من هروقت میرم بیرون همش بهش فکر میکنم می‌خوام ببینمش فقد دیونه اش روانیش شدم 

بعد یهویی داداشش آمد سمتم همه‌چیز گفت گفت پسره رفته دعا و هزاران چیز گرفته منو وابسته کنه دیونه ام کنه همچین چیزای 

من اولش فکر کردم شوخیه دیدم جدیه بیچاره ام کرد پسره خدا ازش نگذره به هرکس میگم مسخرم می‌کنه بخدا راست میگم 😭

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

دعای فراموش کردنش چیه؟ من از سرکارم چند وقتیه استعفا دادم چون محیطش سمی بود اما خب خوبیایی ام داشت ولی بدیش میچربید تو این مدت بیست چهار ساعته تو ذهنم نشخوار فکریه همش استدلال میارم که درست نیست برگردم از قصد هم طوری اومدم بیرون که نشه برگردم یعنی طوری رفتار کردم که همه پلای پشت سرو از قصد خراب کنم که نشه برگشت. ولی با این حال بهم گفتن هر وقت خواستی برگرد. اما خودم میدونم نباید برم ولی ذهنم ول نمیکنه.😞

همه داستان رو نیما یوشیج گفت:                                        «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک کن.. چرا باید شمارش همچنان تو گوشیت بدون بلاک باشه... مثل این میمونه یع کیک شکلاتی که داخلش سیا ...

ببین مشکل من همینه بلاک میکنم میرم دعا میخونم که اروم بشم فراموشش کنم باز نمتونم میرم از بلاکی درمیارم اصلا طاقت نمیارم هر چی به خدا میگم طاقت بهم بده بلاک بذارمش ولی نمیده طاقت... خدا انگار یهو مهرشو بیشتر میکنه تو دلم و یه اتفاقایی یهو پیش میاد که رو در رو بشیم اصلا عجیب غریب

ببین مشکل من همینه بلاک میکنم میرم دعا میخونم که اروم بشم فراموشش کنم باز نمتونم میرم از بلاکی درمیا ...

عزیزم اونی که شنارو وسوسه میکنه از یلاکی در بیاری شیطانه وگرنه اکر بخوای میتونی کاملاا بلاکش کنی. خدا این وسط هیچ کاره س 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏