2777
2789
عنوان

شوهرم ی حرفی زد ک خیلی حالم بدشد

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 20 پست
تو دعوا به فک و فامیل هم چیکار دارین

هر وقت یادبگیریم تو دعوا حرفی از کسی ب میون نیاریم و از خودمون مایه بزاریم ینی ب بلوغ رسیدیم 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینقدربدم میاد بین خودشون دعواس فک وفامیل طرف رو میارن وسط

درست نیست بعد ها خودشون پشیمون میشن نشون از ناپختگیه 

گناه فرزند یا ادم ک پای خانواده و فامیل نوشته نمیشه پس سرکوفتم نباید کسی بزنه

من همون اول گفتم اگ بینمون دعواشه حد و اباد همو نیاریم وسط

اینجورم دعوا زودتر تموم میشه چون حرف از بقیه ک نباشه  کش پیدا نمیکنه ینی حرفی برا گفتن نمیمیونه دیگ😂

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اره والا ب توچه اخه ادم بدذات ک عیب دخترمردمو میگیری،عمه خودش بود ک شوهرم معتادد مفنگیه الان منم برگ ...

اسی می‌دونم شوهرت بد گفته ولی هیچ وقت نه عمه اش نه کسی دیگه که خودش رنج و درد داره مثال نزنی من بعد از 22سال خدا جوابشون داده دلم خنک شد فهمیدم خدایی هم هست ولی از ته قلبم ناراحتم برای اون دختر می‌دونی بدی روزگار چیه پدر و مادر خطا می‌کنه بچه تقاص پس میده میگی شوهرم خوبه بیخیال تو دعوا یه چیزی گفته ناراحت شدی آشتی کردی بهش بگو هیچ وقت تو هیچ شرایطی به زبون نیار نذار از چشم و قلبم بیفتی 

درست نیست بعد ها خودشون پشیمون میشن نشون از ناپختگیه گناه فرزند یا ادم ک پای خانواده و فامیل نوشته ن ...

حق تا ابد آخرش میبینی سر همه دعوا کردن بحث خودشون یادشون رفت😅😅😅دوباره از اول درمورد بحث خودشون دعوا میکنن😅😅

حق تا ابد آخرش میبینی سر همه دعوا کردن بحث خودشون یادشون رفت😅😅😅دوباره از اول درمورد بحث خودشون دع ...

😂😂😂😂😂