2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری ملک بهتره یا طلا

493 بازدید | 37 پست

من جدا شدم 

و خونه خودم مستاجرم  و فعلا خونه همسر سابقمم واگه از اینجا دربیام نامزدم خونه برام رهن میکنه 

از اینا گذشته 

من یه مبلغ دارم میخوام سرمایع گذاری کنم 

بنظرتون خونه بخرم اونم منطقه ده بیست سال ساخت بدم مستاجر 

یا بدم طلا و سکع 

کدوم رشد مالی بیشتری داره چون فعلا خودم نمیخوام تو خونه بشینم فقط برام سرمایه کذاری مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه از حالت سرمایه درامده فقط برای استفاده خوبه قطعا طلا

من خودم نامزدم برام خونه رهن میکنه الانم تو خونه همسر سابقمم فعلا به خونه نیاز ندارم مگه اینکه اخرین چارم باشه و سنم بالا بره و نیاز به سر پناه داشته باشم ولی تااونموقع میخوام سرمایم رشد کنه بعدا بتونم خونه بخرم بنظرت طلا رشد میکنه 

یعنی طلا رشدش بیشتر از خونه هست یعنی اگه سرمایمو‌لدم‌طلا تا سال دیگه رشد میکنه ؟؟

شک نکن اصلا خودت قیمت طلا رو توی یکسال چک کن ببین چقدر میره بالا هیچی توی ایران به اندازه طلا نمیره بالا نه خونه نه ماشین نه ملک 

چطور پس چرا میگن ملک بهترین سرمایه گذاریه

اون کسی که این حرف رو زده لابد املاکیه

ازش بپرس ملک (اپارتمان صفر) پارسال تا امسال چقدر رشد داشته 

دو سال پیش 

سه سال 

....

خودت بررسی کن و مقایسه کن با همین فواصل طلا

و تصمیم بگیر کدوم بهتره 

با حرف این و اون چیزی درنمیاد

شک نکن اصلا خودت قیمت طلا رو توی یکسال چک کن ببین چقدر میره بالا هیچی توی ایران به اندازه طلا نمیره ...

حالا طلا دست دوم بخرم یا سکه من نصف پولم الان اب شده هست مابقیشم یعنی طلا بخرم ؟

اشتباه نکنی طلا بخری 

قطعا اگه پولت میرسه خونه و ملک 

میگن هیچوقت اشتباه نکن 

پول رو بده طلا بخر 

طلا رو بده ماشین بخر 

ماشین رو بده زمین بخر 

زمین رو بده خونه بخر 

و هرگز نباید جابه‌جا بشن...

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀