2777
2789

من a04 دارم راضی ام..قبلا a10 و a21 هم داشتم همه خوبن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا سامسونگ خوبه 

چنده قیمت این گوشی الان

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اتفاقا همین ۳ روز پیش برادرم خرید ۱۰ میلیون 

والا بد نیست 

من از دوربینش  خوشم نیومد 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

من تازه خریدم خوبه فقط دوربینش بی کیفیته.

گوشی قبلیم a50  بود در مقایسه با اون پایینتره دوربینش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

واسه پسرم گرفتم چندماهه داره خوبه بد نیس

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

واسه بازی چطوره؟هنگ اینا نمیکنه؟

پسر من که فقط باهاش بازی میکنه هنگ نکرده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من تازه خریدم خوبه فقط دوربینش بی کیفیته.گوشی قبلیم a50 بود در مقایسه با اون پایینتره دوربینش

سلام عزیزم  .

ببخشید میخام گوشی a06 بخرم گفتید دوربینش خوب نیست.

ممنونم اگر راهنماییم کنید

سلام عزیزم .ببخشید میخام گوشی a06 بخرم گفتید دوربینش خوب نیست.ممنونم اگر راهنماییم کنید

سلام. بله کیفیت دوربینش زیاد جالب نیست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم